Wahoo ELEMNT Roam

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
LBJ236
Forum-lid
Berichten: 9
Lid geworden op: 11 aug 2020 13:18

LBJ236 22 aug 2020 21:38

Ik vroeg me af, heb je bij de roam de speed sensor ook nog nodig voor de snelheid accuraat te meten of is dit doormiddel van de gps al aardig accuraat?

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1589
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 22 aug 2020 22:19

Speed sensor werkt altijd beter, maakt niet uit bij welk merk GPS computer.
Bikers are not alone

Carrera87
Forum-lid
Berichten: 125
Lid geworden op: 02 sep 2014 11:40

Carrera87 25 aug 2020 10:41

CoureurAW schreef:
20 aug 2020 18:29
Remco87 schreef:
20 aug 2020 08:24
Iemand toevallig een idee hoe je de naam van een rit standard aan kan passen? Nu is de naam telkens ''fietsen'' en zo komt het dus ook op strava te staan. Met mijn garmin kreeg de rit altijd de naam ''ochtendrit, middagrit, avondrit''
Dat is toch eenvoudig in Strava aan te passen?
Dit viel mij ook op sinds de laatste update.

Juppehup
Forum-lid
Berichten: 185
Lid geworden op: 13 aug 2014 16:47

Juppehup 10 okt 2020 08:11

Ik heb een elite direto en sinds kort een Roam nadat m'n Bolt is overleden. Mijn snelheid tijdens een indoor sessie wordt veel te hoog weergegeven. De omtrek instellen op 0,173 in de Wahoo Companion app gaat niet want dan krijg ik een foutmelding dat hij minimaal 0,5 moet zijn. Is hier een oplossing voor? Doe ik iets verkeerd?

john65
Forum-lid
Berichten: 64
Lid geworden op: 11 mei 2016 19:14

john65 13 okt 2020 14:02

Hallo mijn whaoo roam synchroniseert niet meer met ander apps zoals strava wat kan dat zijn?

Gebruikersavatar
Swedish Chef
Forum-lid
Berichten: 1031
Lid geworden op: 05 apr 2012 20:16
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar Swedish Chef 14 okt 2020 23:25

Zou een storing kunnen zijn bij Strava of Wahoo, dan zullen er meer meldingen zijn. Kan ook liggen aan een probleem aan jouw kant. Wat je kan doen is handmatig synchroniseren vanuit de app. Als het dan nog niet goed is kan je je laatste activiteit verwijderen en opnieuw uploaden. Als dat ook niet werkt, dan kan je proberen om de koppeling met je wahoo te verwijderen en dan een nieuwe aan te maken. Kijk anders ook even bij het bolt topic. Daar staan ook tips hierover.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers