Pagina 30 van 33

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 20 mei 2020 09:50
door StassenRob
Zijn er sinds gisteren nog meer met problemen met de ELEMNT app? indien ik een GPX-bestand (of ik de route nu zelf heb gemaakt in Strava, waar ik voor betaal) of via iemand anders krijg kan ik deze niet als route importen in de ELMENT app. een aantal vrienden van mij ook niet. de melding; slecht gpx-bestand komt ook voor. Heeft app kuren, of heeft dit met Strava te maken?

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 20 mei 2020 20:07
door bakboord1
Futurum heeft inderdaad topservice! Gewoon netjes aangeven dat je dit ziet en vragen wat ze kunnen doen.
Anders moet je deze namelijk terugsturen en een nieuwe bestellen. Dan heb je ook de prijs maar is het voor iedereen extra handling.

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 22 mei 2020 14:40
door linda p
Herkent iemand dit? Het lukt niet om een GPX bestand te uploaden naar m'n Wahoo Elemnt app. Heb ter test verschillende gpx routes geprobeerd (zowel van strava alsook gravelrides.cc) maar lukt bij geen van allen. De route lijkt bij 't uploaden soms even te verschijnen in de app, maar verdwijnt dan net zo snel weer. Ook zie ik dat m'n Elemnt app niet gekoppeld is aan onze wifi thuis, en als ik dat wil doen krijg ik ons wifi-netwerk niet in beeld (ook geen andere in onze buurt). Heb 't gevoel dat dat met elkaar te maken heeft. Heb wifi router al opnieuw geconnect, en al in en uitgelogd op de Elemnt app. Allen zonder resultaat.

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 22 mei 2020 14:50
door Drossie2
Het internet staat er vol van. Ze zitten momenteel met serieuze problemen bij Wahoo blijkbaar. Zowel de Roam als de Bolt hebben problemen.
Routes die via Strava gemaakt zijn, komen wel in de routes van de Wahoo app.

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 22 mei 2020 19:48
door mauro53
ELEMNT ROAM WR18-7512 - 22 May, 2020
Fixed: Missing speed and cadence data

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 22 mei 2020 22:10
door Philippos
linda p schreef:
22 mei 2020 14:40
Ook zie ik dat m'n Elemnt app niet gekoppeld is aan onze wifi thuis, en als ik dat wil doen krijg ik ons wifi-netwerk niet in beeld (ook geen andere in onze buurt). Heb 't gevoel dat dat met elkaar te maken heeft. Heb wifi router al opnieuw geconnect, en al in en uitgelogd op de Elemnt app. Allen zonder resultaat.
Zend je wifi kastje zijn signaal uit in 5 of 2,4 ghz? Roam/Bolt werken alleen op 2,4 ghz. En het moet ook op kanaal 1 t/m 9 staan. Zie ook hier: https://support.wahoofitness.com/hc/en- ... AM-to-WiFi

Soms willen deze instellingen wijzigen na een update vanuit je provider.

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 23 mei 2020 16:00
door frederiekwybouw
Hallo

Ik overweeg de aankoop van een wahoo elemnt roam.
Graag zou ik echter weten of een workout kan aanmaken via de app van Wahoo zonder dat ik hiervoor een betalende 3e app nodig heb.
Vb intervaltraining.
Bij Garmin is dit namelijk makkelijk aan de maken.

Alvast bedankt
Vriendelijke groeten
Frederiek wybouw

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 23 mei 2020 16:49
door frederiekwybouw
De actie bij futurum heb ik ook gezien.
Vandaar mijn vraag.
Ik train graag gericht en dus met workouts die ik zelf kan instellen of uit een handboek kan halen.
Jammer dat dit niet kan via een kosteloze manier.
Commercieel natuurlijk wel goed gezien.

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 23 mei 2020 16:50
door frederiekwybouw
Kan je via strava/betalende versie workouts aanmaken?

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 27 mei 2020 21:21
door Remco87
Misschien een domme vraag, maar hopelijk kan iemand me helpen. Wanneer ik een route van bijvoorbeeld gravelrides.cc importeer, is het dan ook mogelijk om de start plaats aan te passen via de roam? Of moet ik de rit dan bijvoorbeeld eerst in komoot gooien en aanpassen?

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 31 mei 2020 09:30
door supermatt
Je zal de route eerst in bv Komoot moeten aanpassen, voor zover ik weet.

Re: Wahoo ELEMNT Roam

Geplaatst: 02 jun 2020 13:59
door berkelmj
Ik ben sinds kort overgestapt van de Elemnt Bolt naar de Elemnt Roam.
Alleen lijkt de back-on-track functie niet te werken? Als ik van de route afwijk begint ie te piepen en verschijnt er af en toe 'Rerouting' in beeld maar geen blauwe chevrons die me terugleiden, zoals volgens mij zou moeten. Ik heb de laatste firmware en plan mijn routes met Komoot. Iemand een idee hoe dit aan de praat te krijgen? anders kan ik net zo goed bij de Bolt blijven.