Garmin Edge Explore

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 8442
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 04 mei 2019 12:12

hayes schreef:
04 mei 2019 10:43
Ik probeer de IQ app Mapdasboard te installeren op m'n Edge Explore. Die zou compatibel moeten zijn, maar ik krijg onderaan enkel een witte strook zonder gegevens. Iemand die dit al heeft geprobeerd?
Bij mij hetzelfde.
De app geïnstalleerd en dan onderaan een "blanco" band.
Nog maar eens de app-info gelezen.
This is a Datafield for usage on the map while navigating. Garmin allows only two datafields on the map screen.
If you want more data you can use this datafield as a mini dashboard below your map.
The dashboard contains 6 fields which are configurable via Garmin Express or Garmin Connect Mobile.
The three bars change colour to indicate in which HR-zone you are.
To use this datafield go to Settings - Activity profiles - [your profile] - Data screens - Map - Layout and Datafields - Choose "1 " - Choose Connect IQ - choose MapDashboard.
You may have to reboot your Edge before the datafield shows.
Afbeelding
=> https://apps.garmin.com/nl-NL/apps/97f5 ... a573fbd587
What Does This Button Do?

Edwardfotografie
Forum-lid
Berichten: 60
Lid geworden op: 25 dec 2018 09:54

Edwardfotografie 04 mei 2019 13:12

Bij mij opent de app nog niet eens, ook niet na een reset.

Edit:
ik zie nu boven in beeld de gegevensbalk. Daarin staat een afstand tot bestemming.
Er komt echter geen kaart in beeld.

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5377
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 04 mei 2019 16:47

Kijk eens voor welk apparaat mapdashbord geschikt is😉
https://apps.garmin.com/nl-NL/apps/97f5 ... 86FFB628#0

Edwardfotografie
Forum-lid
Berichten: 60
Lid geworden op: 25 dec 2018 09:54

Edwardfotografie 04 mei 2019 16:59

Garmin Edge Explore staat er gewoon bij, had ik al naar gekeken

Gebruikersavatar
hayes
Forum-lid
Berichten: 1287
Lid geworden op: 25 jul 2009 14:19
Locatie: Westhoek

Gebruikersavatar hayes 04 mei 2019 18:33

Bij mij lukte het perfect na heropstarten.
Sensa Giulia G2
Cube Cross Race
Bulls Sturmvogel 8

https://www.instagram.com/go_out_and_ride

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5377
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 04 mei 2019 23:22

Edwardfotografie schreef:
04 mei 2019 16:59
Garmin Edge Explore staat er gewoon bij, had ik al naar gekeken
Heb te snel gekeken waarschijnlijk :mrgreen:
Helaas bij de 1000 gaat het niet :x

Edwardfotografie
Forum-lid
Berichten: 60
Lid geworden op: 25 dec 2018 09:54

Edwardfotografie 05 mei 2019 08:55

Zo ziet het er bij mij uit
Bijlagen
DECA75CD-922C-4C36-9A32-93CCF968BA0D.jpeg

Gebruikersavatar
hayes
Forum-lid
Berichten: 1287
Lid geworden op: 25 jul 2009 14:19
Locatie: Westhoek

Gebruikersavatar hayes 05 mei 2019 17:52

Waar is je map dan naartoe? Dit is raar.
Hoort er gewoon zo uit te zien (map even geblurd, wegens thuisadres)
Ik heb het vanmorgen in real life getest en het is moeilijk leesbaar omdat het echt te klein is.
Vier velden zou al een stuk leesbaarder zijn.

Afbeelding
Sensa Giulia G2
Cube Cross Race
Bulls Sturmvogel 8

https://www.instagram.com/go_out_and_ride

Edwardfotografie
Forum-lid
Berichten: 60
Lid geworden op: 25 dec 2018 09:54

Edwardfotografie 05 mei 2019 18:15

Map is nooit zichtbaar geweest hier

Polly1950
Forum-lid
Berichten: 78
Lid geworden op: 14 okt 2014 13:52

Polly1950 06 mei 2019 11:49

Moest ook een paar keer opnieuw installeren en toen stonden de velden er op. ( Het was weer echt ICT gedoe. Goed lezen etc.) Inderdaad wel erg klein, zeker voor een oude man, maar met schermlicht op 70% lukt het mij net. Wat ik leuk vind is dat de gekleurde balk van kleur veranderd op grond van je ingestelde hartslagzones.

Dr. M.
Forum-lid
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 mei 2019 17:29

Dr. M. 06 mei 2019 17:32

Is het iemand gelukt om van te voren het hoogteprofiel te zien van en geuploade GDP file?

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 8442
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 06 mei 2019 18:02

Edwardfotografie schreef:
05 mei 2019 18:15
Map is nooit zichtbaar geweest hier
Doe jij het dan wel op de manier zoals beschreven in de app info?
What Does This Button Do?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: erwin20vt en 3 gasten