Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
scepticus
Forum-lid HC
Berichten: 10095
Lid geworden op: 04 mei 2005 13:32

Gebruikersavatar scepticus 25 mei 2020 19:12

Trainen zoals de gebroeders Pélissier!
Fuck it, Dude
Let's go cycling.

Gebruikersavatar
senior
Forum-lid
Berichten: 1394
Lid geworden op: 27 jul 2004 01:27

Gebruikersavatar senior 25 mei 2020 19:29

Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om maanden lang van huis te zijn.

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 115
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 25 mei 2020 20:35

Haha ik was gewoon benieuwd of zoiets kon met de bolt of een andere wahoo.
Omdat ik hoorde dat de edge 830 dat kon. En toen vroeg ik me af hoe dat werkte, want kan er niks over vinden.

Ik kijk thuis van tevoren ook altijd, en dan weet ik ongeveer wel aan de hand van het kompas op de kaart waar de wind vandaan komt.
Maar op lange tochten draait de wind wel eens in de loop van de dag.

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1423
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 25 mei 2020 21:38

tmilder schreef:
25 mei 2020 17:54
alliance_0 schreef:
11 mar 2020 22:28
Gisteren na een update van de Roam en Elemnt stonden de apparaten ineens allebei in het Engels. Dit nog nooit eerder gehad. Instellingen aangepast en het probleem was opgelost.
Waar pas je dit aan in de instellingen? Ik kan het nergens vinden...?
Apparaat leren kennen en logisch nadenken.

ic3d
Forum-lid
Berichten: 158
Lid geworden op: 29 jan 2017 21:58

ic3d 26 mei 2020 00:05

havana schreef:
25 mei 2020 17:47
Zonder aanwijzingen (lijntje volgen) kan gratis. Voor mij en vele met mij is dat perfect.
Dank voor je reactie!

Ik snap 'm nog niet helemaal vrees ik. Ik zie dat veel mensen Komoot of RideWithGPS gebruiken. Beiden zijn niet gratis en ik vind beiden ook omslachtig werken. Kan ik niet gewoon zelf GPX-bestanden samenstellen in de software van mijn keuze en deze exporteren en weer importeren? Of krijg ik dan echt alleen een zwarte lijn op een lege "kaart". Op dat laatste zit ik ook niet echt te wachten.

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1608
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 26 mei 2020 00:20

Ik gebruik RWGPS en gratis.
Route uitzetten, synchroniseren met mijn Wahoo Elemnt, paar seconden wachten en
de route staat op de Wahoo.
Je kunt dan het pijltje volgen en je krijgt met RWGPS ook aanwijzingen.
Super makkelijk en snel.
Bikers are not alone

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 23978
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 26 mei 2020 06:54

Eigen platform is ook mogelijk, zelf gebruik ik Judise maar iedere progje dat een gpx maakt is mogelijk.

Je krijgt dan de de slang op een volle kaart, zonder aanwijzingen. In de praktijk werkt dit fantastisch. Wat links en rechts is weet ik al sinds mijn derde, daar heb ik geen fietscomputer voor nodig ;)

Gebruikersavatar
Corrosie
Forum-lid
Berichten: 54
Lid geworden op: 26 feb 2015 21:25

Gebruikersavatar Corrosie 26 mei 2020 09:38

Waar pas je dit aan in de instellingen? Ik kan het nergens vinden...?
[/quote]

In het hoofdmenu op de Bolt, linker knopje. Daar staat in het scrollmenu "system info" en dan "Run setup". Het is even uit mijn hoofd, maar ik heb ook zitten zoeken...

ic3d
Forum-lid
Berichten: 158
Lid geworden op: 29 jan 2017 21:58

ic3d 26 mei 2020 09:53

@puffdaddy en @havana

Bedankt, dat maakt het een stuk duidelijker! Ik kan dus gewoon navigeren op een kaart, alleen moet het zonder links / rechts en eventueel "x meter tot afslag x" doen.

Dan wordt het de Bolt of toch de 530! Keuzes, keuzes. :lol:

Flipmoehoe
Forum-lid
Berichten: 179
Lid geworden op: 28 mei 2015 10:00

Flipmoehoe 26 mei 2020 10:17

ic3d schreef:
26 mei 2020 09:53
@puffdaddy en @havana

Bedankt, dat maakt het een stuk duidelijker! Ik kan dus gewoon navigeren op een kaart, alleen moet het zonder links / rechts en eventueel "x meter tot afslag x" doen.

Dan wordt het de Bolt of toch de 530! Keuzes, keuzes. :lol:
je kan op de kaart pagina ook nog 4 datavelden kwijt. weet niet of je dat belangrijk vind.
Volgens mij kan de 530 dat namelijk niet.

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 23978
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 26 mei 2020 10:24

Klopt op de 530 slechts 2, Wahoo Bolt tot wel 6 (maar dan wordt de kaart wel erg klein).

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1608
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 26 mei 2020 10:28

Als je de route uitzet op RWGPS en dan op de Wahoo zet, krijg je ook gewoon turn by turn hoor, tenminste wel bij de Element, ik neem aan bij de Bolt ook.
Bikers are not alone

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers