Pagina 184 van 206

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 10 mei 2020 08:35
door Kiekeboe
Ik heb al een antwoord gekregen op mijn ticket.
Volgens wahoo niets aan de hand.
Gewoon de sensoren unpairen en opnieuw pairen volgen hun.

Ik vind het wel vervelend, dat er geen eenvoudige manier is om terug te keren naar een vorige firmware versie.

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 10 mei 2020 08:48
door Kiekeboe
Op deze pagina kan je een uitleg vinden hoe je de firmware kan downgraden.
Zelf heb ik het nog niet geprobeerd.
https://groups.google.com/d/msg/wahoo-e ... GAHenrAAAJ

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 10 mei 2020 10:51
door Kiekeboe
en toen zaten we terug op versie 7082 :D
Afbeelding

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 10 mei 2020 11:04
door Kiekeboe
En niet vergeten, wifi uit te schakelen, anders gaat de Bolt onmiddellijk terug de laatste versie eroverheen zetten.

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 12 mei 2020 11:30
door Kiekeboe
Vandaag woon werk ritje gedaan met de GSC10 sensor terug gepaired met de Bolt.
Met FW WB15-7082 draait alles terug als voorheen.
Geen uitval van sensoren, correcte afstand, …
Nu nog een paar maanden wachten op de fix van Wahoo, want ze zijn daar ontzettend rap :?

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 12 mei 2020 12:58
door Drossie2
Kiekeboe schreef:
12 mei 2020 11:30
Vandaag woon werk ritje gedaan met de GSC10 sensor terug gepaired met de Bolt.
Met FW WB15-7082 draait alles terug als voorheen.
Geen uitval van sensoren, correcte afstand, …
Nu nog een paar maanden wachten op de fix van Wahoo, want ze zijn daar ontzettend rap :?
Ik had zowel gisteren als vrijdag geen enkele uitval van sensoren tijdens woon-werkverkeer.
Het was wel op een andere fiets dan mijn tocht vorige week.

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 12 mei 2020 18:21
door Kiekeboe
Het heeft iets te maken met welke sensoren je gebruikt.
GSC10 van Garmin zorgt voor problemen.

Er is trouwens alweer een nieuwe versie FW ondertussen, de 7505.

Geen idee wat er anders is, changelog nog niet beschikbaar.

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 12 mei 2020 19:07
door Kiekeboe
Ik heb net een kleine test gedaan.
Problemen lijken verholpen met de nieuwe update.
Alsnog een snelle fix van Wahoo deze keer, top.

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 12 mei 2020 20:15
door Kiekeboe
Nu officieel
https://support.wahoofitness.com/hc/en- ... re-Updates

Laatste update:
BOLT WB15-7505 - 12 May, 2020
Fixed: Speed and Cadence sensor data

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 14 mei 2020 23:35
door Gerwin89
Een tijdje geleden kon ik mbv judise.nl zogeheten waypoints toevoegen aan een gpx bestand, mijn bolt gaf deze dan weer tijdens een route.
Bv het begin van een klim en de naam, of drinkwatertappunt.
Alleen nu werkt het niet meer, de bolt geeft deze niet meer weer...

Hoe doen jullie dit?

Als ik gpx van vroeger met nu vergelijk zie ik geen verschil iig, dus daar kan het eigenlijk niet aan liggen...

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 20 mei 2020 09:50
door StassenRob
Zijn er sinds gisteren nog meer met problemen met de ELEMNT app? indien ik een GPX-bestand (of ik de route nu zelf heb gemaakt in Strava, waar ik voor betaal) of via iemand anders krijg kan ik deze niet als route importen in de ELMENT app. een aantal vrienden van mij ook niet. de melding; slecht gpx-bestand komt ook voor. Heeft app kuren, of heeft dit met Strava te maken?

Re: Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Geplaatst: 20 mei 2020 10:14
door Gerwin89
StassenRob schreef:
20 mei 2020 09:50
Zijn er sinds gisteren nog meer met problemen met de ELEMNT app? indien ik een GPX-bestand (of ik de route nu zelf heb gemaakt in Strava, waar ik voor betaal) of via iemand anders krijg kan ik deze niet als route importen in de ELMENT app. een aantal vrienden van mij ook niet. de melding; slecht gpx-bestand komt ook voor. Heeft app kuren, of heeft dit met Strava te maken?
Ik kan sinds gister geen enkel gpx bestand meer importeren, ook geen bestanden die gewoon gewerkt hebben.
Slecht gpx bestand zegt de app.
irritant!!