Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
DonVino84
Forum-lid
Berichten: 91
Lid geworden op: 31 aug 2018 22:08

DonVino84 08 feb 2020 21:59

TL@ schreef:
07 feb 2020 20:06
Gewoon op auto laten staan, na een paar honderd meter met goede gps-ontvangst, berekend de Wahoo de omtrek (net zoals Garmin ook doet)
Had ‘m ook op auto maar kreeg een -1,5 - 2 km/u afwijking t.o.v. de bolt en garmin 510 zonder speedsensoren. Heb ‘m daarna manueel ingesteld en nu klopt hij.

Nadeel van die sensor vind ik overigens dat bij stoppen voor een stoplicht de bolt pas na een paar seconden op 0 km/u staat. Zonder sensor staat hij veel sneller op 0 zodra ik stilsta.

jberends
Forum-lid
Berichten: 61
Lid geworden op: 04 sep 2019 16:03

jberends 08 feb 2020 21:59

heinrich-gs schreef:
08 feb 2020 20:13
Gebruikt iemand de link van de volgfunctie wel eens?
Thuisfront heeft hier inderdaad ook wisselende ervaringen mee. Ik gebruik daarom altijd de strava live beacon.

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1344
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 08 feb 2020 23:37

Ik gebruik deze functie regelmatig en nog nooit klachten gehad van het thuisfront. Werkt bij mij perfect.

Gebruikersavatar
Theo V
Forum-lid HC
Berichten: 4513
Lid geworden op: 14 mar 2008 18:47
Locatie: In de kop van ....

Gebruikersavatar Theo V 10 feb 2020 11:54

Nog geen klachten gehad in de keren dat ik hem gebruikt heb.
Thuis vinden ze het wel fijn om af en toe te kijken waar ik uithang.

Jackal
Forum-lid
Berichten: 39
Lid geworden op: 09 dec 2018 19:26

Jackal 10 feb 2020 13:26

Eigenlijk was één van de aankoopargumenten deze optie, voor het thuisfront. Staat bij mij op automatisch sinds september 2018 en als ik start druk krijgen ze thuis een mailtje met de link. Ze kunnen dan ook nog eens zien waar ik gereden heb, dus ook makkelijk bij het inschatten of ik al op huis aan kom. In al die tijd 3x niet gewerkt, anders werkt het altijd.
Mijn Strava

Bikerdt
Forum-lid
Berichten: 146
Lid geworden op: 24 mar 2017 14:30

Bikerdt 10 feb 2020 15:28

Jaja, gelukkig weet mijn vrouw de helft van de tijd niet waar ik uithang!

Bikerdt
Forum-lid
Berichten: 146
Lid geworden op: 24 mar 2017 14:30

Bikerdt 10 feb 2020 15:29

Jaja, gelukkig weet mijn vrouw de helft van de tijd niet waar ik uithang!

Manus-90
Forum-lid
Berichten: 15
Lid geworden op: 23 feb 2018 11:55

Manus-90 12 feb 2020 21:31

Gebruik de link van de volgfunctie eigenlijk altijd, en vrijwel altijd zonder problemen. Alleen een week of 3 geleden functioneerde het ineens niet bij 2 ritjes, daarna alle links weer eens gereset en alles functioneerde weer prima

matthiav
Forum-lid
Berichten: 583
Lid geworden op: 02 sep 2015 18:28

matthiav 26 feb 2020 10:42

Sinds zondag verdubbelt mijn Wahoo plots de geleverde arbeid (in kJ) zoals gemeten door mijn powermeter. Eens de activiteit geëxporteerd naar andere apps (trainingpeaks, strava, ...) klopt de waarde wel. Laatste firmware update was op 20 februari zie ik op de website Wahoo. Vermoedelijk is dit de oorzaak dan?

Gebruikersavatar
PietH
Forum-lid
Berichten: 130
Lid geworden op: 15 jun 2018 10:18
Locatie: Utrecht
Contact

Gebruikersavatar PietH 01 mar 2020 14:01

Ja. Bij mij werd de rij-afstand opeens verdubbeld na de update van 20 feb. Ik dacht eerst dat de snelheidssensor in m'n powertap stuk was, maar 27 feb. was er een nieuwe wahoo update die het gelukkig heeft verholpen.
🚴🏻Strava

Jelmert85
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 mar 2020 15:24

Jelmert85 02 mar 2020 15:40

Goedemiddag,
Sinds vandaag krijg ik na opstarten de melding BT Error #3, en de melding om te herstarten. Vervolgens het zelfde verhaal. Iemand hier ervaring mee, en een oplossing voor dit probleem?
Heb al gereset naar fabrieksinstellingen, zonder resultaat.
Groet Jelmer

pimbel
Forum-lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 nov 2012 20:20

pimbel 03 mar 2020 08:25

Jelmert85 schreef:
02 mar 2020 15:40
Goedemiddag,
Sinds vandaag krijg ik na opstarten de melding BT Error #3, en de melding om te herstarten. Vervolgens het zelfde verhaal. Iemand hier ervaring mee, en een oplossing voor dit probleem?
Heb al gereset naar fabrieksinstellingen, zonder resultaat.
Groet Jelmer
Heb hetzelfde gehad, bij mij hielp het door het 5Ghz wifi netwerk uit te zetten op mijn router ( alleen 2,4 aan) daarna liep de update wel

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: scubadiver en 6 gasten