Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
Tfdv
Forum-lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 30 nov 2015 18:04
Locatie: Hilversum

Gebruikersavatar Tfdv 11 apr 2020 18:12

Inderdaad vreemd, dus kennelijk geen algemeen probleem.
Van Wahoo ook nog geen reactie, de oplossing ligt waarschijnlijk niet voor de hand.
Giant TCR Advanced 1
Wahoo Elemnt Bolt
https://www.strava.com/athletes/2862632

Gebruikersavatar
Tfdv
Forum-lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 30 nov 2015 18:04
Locatie: Hilversum

Gebruikersavatar Tfdv 13 apr 2020 18:18

Reactie van Wahoo:

Unfortunately, I am unable to draw a direct conclusion about why your ride files are not showing data beyond a certain date. I best guess is that it was related to our most recent app update requiring a log in to your account. I apologize for the in convenience. If you have any questions feel free to reach out.

Kortom, geen oorzaak, geen oplossing. Ik mag nog wel een vraag stellen. Poe poe!
Giant TCR Advanced 1
Wahoo Elemnt Bolt
https://www.strava.com/athletes/2862632

Gebruikersavatar
Tfdv
Forum-lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 30 nov 2015 18:04
Locatie: Hilversum

Gebruikersavatar Tfdv 21 apr 2020 11:21

Nog een kleine update.
Wahoo beschouwt mijn probleem als een incident, wordt niet met prioriteit opgepakt. Eerlijk gezegd heb ik er ook niet veel last van.
Ik krijg een T-shirt van ze voor het ongemak.
Dat vind ik dan wel weer tof van Wahoo :like:
Giant TCR Advanced 1
Wahoo Elemnt Bolt
https://www.strava.com/athletes/2862632

Moros
Forum-lid
Berichten: 33
Lid geworden op: 05 jul 2013 20:18

Moros 27 apr 2020 09:46

Ik heb sinds kort ook een Bolt, heb er nu 3 ritten mee gefietst.
Ik heb nu alleen de laatste twee ritten een drop in de hoogte melding, de eerste rit was er nog niks aan de hand.
Bij alle 3 de ritten geeft hij tussen de 11 en 14 meter aan als hoogte, geen probleem. Alleen nu bij de laatste twee ritten valt hij binnen 5 km terug naar -60 meter, dit corrigeert hij ook niet meer gedurende de rit.
Dit is in mijn opzicht dus geen drift door middel van barometrische druk verandering.
Heeft 1 van jullie ook iets dergelijks ervaren?
Ik heb voor de rest nog geen andere sensoren aangesloten.

Gebruikersavatar
Dgeerling
Forum-lid
Berichten: 80
Lid geworden op: 25 feb 2012 11:10
Locatie: Amersfoort

Gebruikersavatar Dgeerling 28 apr 2020 11:12

Goedemorgen allen,
Ik wil de overstap maken van mijn oude Garmin naar de Element Bolt Stealth, alleen valt mij op dat deze alleen los te krijgen is, niet in een bundel. Iemand een idee wanneer deze in bundel beschikbaar komt?
Groet, Dennis
Wilier GTR 2014 Athena 11s

gandalf
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 08 mei 2004 19:21

gandalf 28 apr 2020 15:02

Moros, ik zou proberen de Bolt een kwartiertje voor je 'm gaat gebruiken aanzetten en even buiten leggen. Dat geeft GPS en misschien ook de barometer even de tijd om zich aan te passen.
It is not a lie if you believe it...

gandalf
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 08 mei 2004 19:21

gandalf 28 apr 2020 15:03

Dgeerling, ik zou gewoon je favoriete webshop benaderen en vragen of ze Bolt in een bundel willen vervangen door een Bolth Stealth. Grote kans dat ze dat zonder meerkosten doen
It is not a lie if you believe it...

Thijs010
Forum-lid
Berichten: 14
Lid geworden op: 29 jul 2011 16:59

Thijs010 03 mei 2020 13:09

Ha allemaal,

Ik heb een vrij specifieke vraag, dus hoop dat iemand mij kan helpen.

Mijn grootste frustratie met mijn huidige Garmin is het feit dat je wanneer je de route ziet er geen ruimte meer is voor je andere data.

In hoeverre is dit bij de Wahoo mogelijk?

Op verschillende foto's op internet zie ik wel data, maar hoeveel velden kan je hier zetten?

Idealiter zou ik naast de kaart nog twee of vier (naar eigen inzicht) in te stellen datavelden zien.

stijndevries
Forum-lid
Berichten: 66
Lid geworden op: 09 jul 2018 10:21
Locatie: Amsterdam

stijndevries 03 mei 2020 17:00

tijdens een route kun en 4 data velden weergeven.

Thijs010
Forum-lid
Berichten: 14
Lid geworden op: 29 jul 2011 16:59

Thijs010 03 mei 2020 17:27

Dank voor je reactie!

Blijft er nog wat/voldoende over van de route dan?

mtvanb
Forum-lid
Berichten: 25
Lid geworden op: 28 mei 2017 20:29

mtvanb 03 mei 2020 22:54

Thijs010 schreef:
03 mei 2020 17:27
Dank voor je reactie!

Blijft er nog wat/voldoende over van de route dan?
Zeker! Je kunt met de knoppen aan de zijkant het zoomniveau instellen. Ik rij zelf meestal met een zoomniveau van 200m., maar als het druk is (stad, kronkelweggetjes met afslagen) dan zoom ik met 2 drukken op de knop in voor meer detail. Werkt prima!

Critic
Forum-lid
Berichten: 613
Lid geworden op: 28 jul 2015 19:17

Critic 03 mei 2020 23:30

Thijs010 schreef:
03 mei 2020 17:27
Dank voor je reactie!

Blijft er nog wat/voldoende over van de route dan?
Ja hoor.. Zelfs m'n vriendin kon vandaag tijdens haar solo ritje met mijn wahoo de weg vinden ;-)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: TL@