Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1294
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 14 sep 2019 10:59

Als ik een route maak in Strava (beta) staat die meteen op mijn Elemnt en in de app.

Nielslein
Forum-lid
Berichten: 43
Lid geworden op: 03 okt 2013 11:43

Nielslein 14 sep 2019 13:49

Mate, kan je de routes ook niet in de ELEMNT app op je telefoon zien? Je kan een route ook starten in de telefoon app namelijk.

Nielslein
Forum-lid
Berichten: 43
Lid geworden op: 03 okt 2013 11:43

Nielslein 14 sep 2019 13:54

bert s. schreef:
10 sep 2019 23:02
Hoi,
Bij het updaten van de kaarten heb ik de fout gemaakt om alle kaarten van Europa te verwijderen met als doel daarna alleen de kaarten te downloaden die ik nodig heb. Ik voldoende vrij geheugen op de ELEMNT Bolt (986 MB). Alle kaarten die ik wil laden blijven in de wachtrij staan met een lopend/draaiende wieltje. Het lijkt erop dat er verder niets gebeurd (enkele uren). Iemand een tip of raad?
(Toelichting zowel de app en ELEMNT zijn verbonden met WiFi).
Bij voorbaat dank, Bert
Probeer eens op je Bolt naar het schermpje te gaan waar je de systeem versie kan zien, terwijl de downloads lopen. Ik had de indruk dat dit bij mij de boel in gang zette (al kan het ook stom toeval zijn geweest :shock: )

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1514
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 14 sep 2019 17:24

Vandaag weer een rit gefietst met de Wahoo Elemnt en ondanks de update van gisteren,
gingen toch weer alle toeters en bellen af. Dus nog steeds last van de "off road" bug.
Andere mensen ook nog last hiervan?
Bikers are not alone

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 249
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 14 sep 2019 18:13

Voor ieder groot kruispunt idd. Ofwel om het kwartier alarmbellen terwijl ik op de route zat en ook nergens anders kon fietsen.

Irritant en vreemd omdat dit eerst niet zo scherp stond.

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1294
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 14 sep 2019 18:37

Laatste update is van 3 september en niet van gisteren. Dit bugje is nog niet gefixt

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1514
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 14 sep 2019 18:54

Klopt maar eerder stond er ook bij dat de
re-routing was geregeld. Staat nu niet meer bij de update. En zoals gezegd heb ik gisterenavond ook daadwerkelijk een update gekregen, ze hebben dus die re-routing terug gedraaid, althans geprobeerd. Nog niet gelukt bij mij.
Bikers are not alone

Drossie2
Forum-lid
Berichten: 219
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 14 sep 2019 20:30

Puffdaddy schreef:
14 sep 2019 01:10
Gisteren weer het "off road" probleem. Het schijnt dat Wahoo nu de laatste update heeft bijgesteld en dat ze de rerouting er af hebben gegooid. Even mijn Elemnt aangezet en inderdaad ik kreeg een update. Morgen maar eens even testen.

Op het Google group forum van Wahoo: On wahoo update site is a step back of last update... 5525 for Bolt and Elemnt is now without "re-routing improvements...":-) But Roam still the same.

En inderdaad op de Wahoo site staat de update van rerouting er niet meer bij:
https://support.wahoofitness.com/hc/en- ... re-Updates
Direct na je bericht heb ik deze ochtend mijn Bolt proberen updaten. Ik kreeg geen update.
Ondertussen 2x een route gevolgd vandaag. En heb probleem is er nog steeds. Even voor een afslag gaan de alarmbellen steeds af.
Giant TCR Advanced Pro 1 2019
Kona Rove NRB DL 2018
Giant Anthem X

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 14 sep 2019 22:54

Nielslein schreef:
14 sep 2019 13:49
Mate, kan je de routes ook niet in de ELEMNT app op je telefoon zien? Je kan een route ook starten in de telefoon app namelijk.

Nee, daar zie ik alleen in Komoot aangemaakte routes...

Gebruikersavatar
LongTallErne
Forum-lid
Berichten: 322
Lid geworden op: 10 jun 2011 15:27

Gebruikersavatar LongTallErne 15 sep 2019 19:09

Volgens mij heeft dat wel gewerkt... ik heb in mijn elemnt app wel routes staan die ik in strava (laptop) gemaakt heb.
Vandaag nog eens geprobeerd maar de nieuw aangemaakte routes op strava verschijnen niet meer in de app.
Op mijn best in de bergen...... bergaf dan wel ;)
MERIDA RIDE 400

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1294
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 15 sep 2019 22:59

Inderdaad vanavond ook even geprobeerd. Gaat nu niet meer (?). Op 7 september werkte het nog wel.

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 15 sep 2019 23:46

Fijn te lezen dat het dan niet aan mij ligt....werd er al een beetje gek van (^^).

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Capriatifan55 en 8 gasten