Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
scepticus
Forum-lid HC
Berichten: 10030
Lid geworden op: 04 mei 2005 13:32

Gebruikersavatar scepticus 22 sep 2019 18:58

Betaalde versie?
Fuck it, Dude
Let's go cycling.

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 22983
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 22 sep 2019 19:02

Uiteraard. Gratis producten geloof ik niet in, if the product is free you are the product.
Maar ik kan het mis hebben Afbeelding

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 3092
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 22 sep 2019 20:13

Bij een Garmin komt dat gewoon in Garmin Connect, heeft Wahoo geen eigen analyse website?

Op Strava kan je het in ieder geval zien, toch niet op de gratis versie.
Afbeelding

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 22 sep 2019 20:32

Oppbogga schreef:
22 sep 2019 10:19
Ik had woensdag een cadans van over de 200rpm...?
Vermoed dat het komt als je terug trapt.
Dan kan je wel rap terugtrappen... (^^)

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 22983
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 22 sep 2019 21:13

TL@ schreef:
22 sep 2019 20:13
Bij een Garmin komt dat gewoon in Garmin Connect, heeft Wahoo geen eigen analyse website?

Op Strava kan je het in ieder geval zien, toch niet op de gratis versie.
Jawel, maar dat is heel beperkt. Wahoo gelooft vooral in het synchroniseren met andere platforms.
Maar ik kan het mis hebben Afbeelding

Gebruikersavatar
scepticus
Forum-lid HC
Berichten: 10030
Lid geworden op: 04 mei 2005 13:32

Gebruikersavatar scepticus 22 sep 2019 22:54

TL@ schreef:
22 sep 2019 20:13
Op Strava kan je het in ieder geval zien, toch niet op de gratis versie.
Ook NP per ronde? Ik zie alleen NP voor de hele rit, en per segment alleen gemiddelde.

De rondes (geregistreerd via m'n Bolt) zie ik überhaupt niet terug op Strava?
Fuck it, Dude
Let's go cycling.

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 3092
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 23 sep 2019 08:47

Niet zien, de niet vergeten :?

Links is er een kolom, onder overzicht ergens staat 'rondes' maar daar ziet ge enkel een beknopt overzicht en niet de NP per ronde.
Afbeelding

gandalf
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 08 mei 2004 19:21

gandalf 23 sep 2019 12:35

dbo schreef:
21 sep 2019 08:34
Bij mij werk het wel. Wel eerst naar “Openen in” en dan pas bij de icoontje naar “Meer” en dan zie je ook “Kopieer naar Elemnt”
Ik klik op het bestand in de mailbijlage (of in dropbox) dan krijg ik gelijk een rijtje apps en de optie Meer, maar daar staat nergens Elemnt bij. Hoe kan ik eerst naar "openen in..."?
It is not a lie if you believe it...

dbo
Forum-lid
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 mei 2010 18:15

dbo 23 sep 2019 15:03

gandalf schreef:
23 sep 2019 12:35
dbo schreef:
21 sep 2019 08:34
Bij mij werk het wel. Wel eerst naar “Openen in” en dan pas bij de icoontje naar “Meer” en dan zie je ook “Kopieer naar Elemnt”
Ik klik op het bestand in de mailbijlage (of in dropbox) dan krijg ik gelijk een rijtje apps en de optie Meer, maar daar staat nergens Elemnt bij. Hoe kan ik eerst naar "openen in..."?
Die optie krijg ik als vanuit de outlook app het gpx bestand wil openen. Vanuit de standaard mail van ios of vanuit dropbox kan ik bij “meer” meteen kiezen voor “kopieer naar Elemnt”

dbo
Forum-lid
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 mei 2010 18:15

dbo 23 sep 2019 19:59

dbo schreef:
23 sep 2019 15:03
gandalf schreef:
23 sep 2019 12:35
dbo schreef:
21 sep 2019 08:34
Bij mij werk het wel. Wel eerst naar “Openen in” en dan pas bij de icoontje naar “Meer” en dan zie je ook “Kopieer naar Elemnt”
Ik klik op het bestand in de mailbijlage (of in dropbox) dan krijg ik gelijk een rijtje apps en de optie Meer, maar daar staat nergens Elemnt bij. Hoe kan ik eerst naar "openen in..."?
Die optie krijg ik als vanuit de outlook app het gpx bestand wil openen. Vanuit de standaard mail van ios of vanuit dropbox kan ik bij “meer” meteen kiezen voor “kopieer naar Elemnt”
Even bij mijn vriendin gekeken maar die had idd ook hetzelfde probleem na installatie IOS 13. Opgelost door de Companion app opnieuw te installeren.

gandalf
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 08 mei 2004 19:21

gandalf 24 sep 2019 15:45

dbo schreef:
23 sep 2019 19:59

Even bij mijn vriendin gekeken maar die had idd ook hetzelfde probleem na installatie IOS 13. Opgelost door de Companion app opnieuw te installeren.
Dank voor de tip, heeft me wat dichter bij de oplossing gebracht. Ook het opnieuw installeren hielp niet maar na het verwijderen van een app's die geassocieerd is met gpx files verscheen de Elemnt optie. Werkte prima totdat ik de app die oorspronkelijk in de weg zat weer installeerde: Elemnt optie verdwenen....
It is not a lie if you believe it...

jonglins
Forum-lid
Berichten: 77
Lid geworden op: 03 jun 2007 13:49

jonglins 25 sep 2019 23:52

Als je een Elemnt Bolt koopt krijg je een gratis 'region bundle' van Komoot cadeau, zo begrijp ik. Weet iemand of dat ook werkt als je al een andere regio gratis hebt unlocked?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 38 gasten