Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
matthiav
Forum-lid
Berichten: 544
Lid geworden op: 02 sep 2015 18:28

matthiav 16 sep 2019 10:23

Ik heb hetzelfde probleem, syncen van activiteiten met strava gaat probleemloos, syncen van routes lukt niet meer. Enige oplossing die ik heb gevonden is strava ontkoppelen en dan terug autoriseren. Maar vlot is dit niet natuurlijk. Wordt een software update niet verondersteld een verbetering te zijn?

erikkie39
Forum-lid
Berichten: 260
Lid geworden op: 02 dec 2016 14:29

erikkie39 16 sep 2019 17:36

Allemaal melding van maken bij Wahoo... Ik had dit probleem met routes syncen paar weken geleden al (zie paar pagina's terug). Maat volgens wahoo was dit probleem niet bekend. Hoe meer mensen het melden hoe eerder ze het zullen oppakken.
Giant Defy Advanced 2 2016
Gazelle XR4

DDX
Forum-lid
Berichten: 2959
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 16 sep 2019 18:49

Dat niet bekend is gewoon een standaard antwoord.
Ik heb niet het idee dat ze meldingen echt goed opslaan oid.
Als je wat meld is het altijd voor het eerst dat ze het horen en of ze er echt wat mee doen moet je dan maar afwachten.
En heb je toevallig nog een case lopen en schiet je dan een bug melding in, gaat ze beide supportcases combineren in 1 case.

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 1491
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03

Gebruikersavatar Kiekeboe 16 sep 2019 19:05

Wat mij vooral stoort is dat je dat updaten niet kan uitschakelen.
Als je een firmwareversie hebt die probleemloos werkt, waarom zou je dan willen updaten?
Maar zodra je met een wifi netwerk bent verbonden, wordt de update "binnengetrokken".
Tevens kan je ook niet terugkeren naar een vorige versie, dat is ook wel jammer.

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1513
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 16 sep 2019 19:55

Kiekeboe schreef:
16 sep 2019 19:05
Wat mij vooral stoort is dat je dat updaten niet kan uitschakelen.
Als je een firmwareversie hebt die probleemloos werkt, waarom zou je dan willen updaten?
Maar zodra je met een wifi netwerk bent verbonden, wordt de update "binnengetrokken".
Tevens kan je ook niet terugkeren naar een vorige versie, dat is ook wel jammer.
Helemaal mee eens
Bikers are not alone

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 16 sep 2019 19:58

Heb er ook bij Wahoo een melding van gemaakt, met een linkje naar dit topic. ( om maar aan te geven dat ik niet de enige ben met dit probleem...)

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 236
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 16 sep 2019 21:09

Tot vandaag nooit een probleem gehad met het inladen van routes.
Vanochtend even een route gemaakt in Strava maar ook na drie keer syncen stond de route niet in mijn Bolt.
Toen ik terug was van mijn rondje kwam ie ineens wel tevoorschijn.
Erg vreemd.

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 17 sep 2019 00:10

bakboord1 schreef:
16 sep 2019 21:09
Tot vandaag nooit een probleem gehad met het inladen van routes.
Vanochtend even een route gemaakt in Strava maar ook na drie keer syncen stond de route niet in mijn Bolt.
Toen ik terug was van mijn rondje kwam ie ineens wel tevoorschijn.
Erg vreemd.
Is het niet gewoon je activiteit die je nu ziet! De, in Strava aangemaakte route kan toch alleen maar in je ELEMNT komen door te synchroniseren?

Gebruikersavatar
yorickdix
Forum-lid
Berichten: 68
Lid geworden op: 03 jun 2013 13:22

Gebruikersavatar yorickdix 17 sep 2019 08:46

ik heb ook een melding gemaakt, van route-synch-issue..

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 236
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 17 sep 2019 12:28

Mate schreef:
17 sep 2019 00:10
bakboord1 schreef:
16 sep 2019 21:09
Tot vandaag nooit een probleem gehad met het inladen van routes.
Vanochtend even een route gemaakt in Strava maar ook na drie keer syncen stond de route niet in mijn Bolt.
Toen ik terug was van mijn rondje kwam ie ineens wel tevoorschijn.
Erg vreemd.
Is het niet gewoon je activiteit die je nu ziet! De, in Strava aangemaakte route kan toch alleen maar in je ELEMNT komen door te synchroniseren?
Ik had drie keer gesynchroniseerd maar zag de route niet staan bij mijn routes. Pas na mijn ritje stond ie er ineens wel bij.
Het was niet mijn ritje die ik zag want ik had mijn route een specifieke naam gegeven.

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 17 sep 2019 13:15

bakboord1 schreef:
17 sep 2019 12:28
Mate schreef:
17 sep 2019 00:10
bakboord1 schreef:
16 sep 2019 21:09
Tot vandaag nooit een probleem gehad met het inladen van routes.
Vanochtend even een route gemaakt in Strava maar ook na drie keer syncen stond de route niet in mijn Bolt.
Toen ik terug was van mijn rondje kwam ie ineens wel tevoorschijn.
Erg vreemd.
Is het niet gewoon je activiteit die je nu ziet! De, in Strava aangemaakte route kan toch alleen maar in je ELEMNT komen door te synchroniseren?
Ik had drie keer gesynchroniseerd maar zag de route niet staan bij mijn routes. Pas na mijn ritje stond ie er ineens wel bij.
Het was niet mijn ritje die ik zag want ik had mijn route een specifieke naam gegeven.
Oké , blijft balen zo!

Oppbogga
Forum-lid
Berichten: 685
Lid geworden op: 23 feb 2012 14:14

Oppbogga 17 sep 2019 14:51

Had toevallig vorige week een andere case bij Wahoo gestart en gedurende het contact al melding gemaakt van dit fenomeen.
Dit kreeg ik gisteravond als feed back;
Thank you for letting us know about your experience. We apologize for the issue and have raised a ticket with our developers.
Het is in ieder geval onder de aandacht..?
...

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten