Garmin Edge 820 & Explore 820

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 2025
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 08 jan 2019 19:12

Dat doet ie inderdaad, heb hem maar terug naar medium gezet.

Als het goed zou Garmin tegen de zomer met een opvolger komen.
Afbeelding

rimol
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 jun 2018 15:30

rimol 10 jan 2019 14:00

ik heb nu firmware versie 11.0 erop. echter heb ik geen mogelijkheid om een andere taal te kiezen dan engels en portugees. Hebben meer mensen dit?


opgelost ondertussen, kan je instaleren via garmin expres

Gebruikersavatar
rene-canyon
Forum-lid
Berichten: 293
Lid geworden op: 06 apr 2010 21:11

Gebruikersavatar rene-canyon 17 feb 2019 12:28

Wellicht is er een simpele oplossing; gisteren voor het eerst de navigatie functie gebruikt met een gpx bestand. Met aanwijzingen op het scherm met pijltjes. Helaas viel de 820 halverwege uit en moest ik 'm even op nieuw opstarten. Het duurde daarna ca. 10 km voordat er weer aanwijzingen met pijltjes op het scherm kwamen. Het herladen van de straat namen duurde ook zeer lang.

Gabrie
Forum-lid
Berichten: 154
Lid geworden op: 25 mei 2016 23:42

Gabrie 17 feb 2019 19:08

Een simpel grijs-wit navigatie scherm zoals op Wahoo zou wel fijn zijn. Is dat in te stellen?
Afbeelding

Patrick M
Forum-lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 jul 2018 13:05

Patrick M 23 feb 2019 14:24

JRBosma schreef:
26 okt 2018 14:15
Patrick M schreef:
21 jul 2018 13:09
Sinds ik vorige week mijn 820 Edge geüpdatet heb kan ik geen rondrit meer maken.
Het apparaat geeft dan routeberekeningsfout.

Heeft iemand een idee wat er aan de hand is, en hoe dit opgelost kan worden?
Heb je dit inmiddels opgelost? Ik loop tegen hetzelfde probleem aan.
Of misschien iemand anders die hier een oplossing voor heeft?
Ik heb een punt gepakt bij ons in de buurt. Vandaar laat ik hem zoeken. Dan vindt hij soms routes. Optimaal is het niet. Garmin reageert nergens op

roeieber
Forum-lid
Berichten: 916
Lid geworden op: 12 aug 2005 01:51

roeieber 01 mar 2019 18:22

Ik gebruik mijn 820 ook voor indoortrainingen. De 820 regelt dan de weerstand van de Tacx om op het juiste vermogen te fietsen, dit werkt goed. Nu heb ik sindskort een wattagemeter (rotor inpower) en ik wil dat de garmin de tacx aanstuurt (output) met de input van de wattagemeter. Is dit mogelijk? Hoe?
I Am SpeCiAliZed

d.s.
Forum-lid
Berichten: 555
Lid geworden op: 25 jul 2006 15:41

d.s. 02 mar 2019 07:45

Het lukt me niet om mijn Edge 820 te koppelen met Garmin Connect.
Als ik een toestel wil toevoegen herkend mijn iPhone de 820 niet.
Normaal moet ik in dit scherm de 820 zien staan, maar daar staat dus niks.
Kan iemand helpen ?
Bijlagen
IMG_6997.png

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 2573
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 02 mar 2019 08:00

Kijk eens in je iPhone BT connecties of daar nog een paar oudere BT connecties staan ? iPhone eens booten helpt ook wel eens.

d.s.
Forum-lid
Berichten: 555
Lid geworden op: 25 jul 2006 15:41

d.s. 02 mar 2019 09:26

csteenbe schreef:
02 mar 2019 08:00
Kijk eens in je iPhone BT connecties of daar nog een paar oudere BT connecties staan ? iPhone eens booten helpt ook wel eens.
Done. Blijft hetzelfde.

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 2573
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 02 mar 2019 10:11

Neem aan BT op beide aan ;-)

Wat je ook eens kunt proberen is de 820 te verwijderen in Garmin Connect en/of Garmin Express.

Marcostop
Forum-lid
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 mar 2019 10:11

Marcostop 02 mar 2019 10:19

Hallo,

Ik navigeer met een Garmin 820, prima navigatie, enige irritatiepuntje zijn de TBT aanwijzingen bij (flauwe) bochten. Kun je dit uitzetten of voorkomen?

Ook zijn soms wisselingen van baan (fietspad verplaatst zich bijvoorbeeld van de linkerkant van de weg naar de rechter) soms erg verwarrend.

Is er voor dit soort situaties nog verfijning in de instellingen mogelijk?

d.s.
Forum-lid
Berichten: 555
Lid geworden op: 25 jul 2006 15:41

d.s. 03 mar 2019 07:44

csteenbe schreef:
02 mar 2019 10:11
Neem aan BT op beide aan ;-)

Wat je ook eens kunt proberen is de 820 te verwijderen in Garmin Connect en/of Garmin Express.
Na een paar keer GC te verwijderen en terug te plaatsen is het eindelijk gelukt.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten