Garmin Edge 1000

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Rutger100
Forum-lid
Berichten: 6
Lid geworden op: 19 jan 2017 12:26

Rutger100 12 feb 2019 09:26

Een vraag voor jullie,

Ik heb dus een Garmin 1000, daar zet ik vaak routes op via Strava. Nu krijg ik de laatste tijd geen melding meer als ik moet afslaan. Weet iemand hoe ik dit weer aanzet?

Alvast bedankt!!

Djemz
Forum-lid
Berichten: 547
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 12 feb 2019 12:20

Bij courses of routes (daar waar je een route kan selecteren) moet je langs onder op de 3 streepjes drukken en daar kun je dat ergens aan en af zetten. Ik had het laatst ook en ook erg lang moeten zoeken.

Gebruikersavatar
scorcher
Forum-lid
Berichten: 103
Lid geworden op: 19 aug 2006 01:39

Gebruikersavatar scorcher 22 mar 2019 10:56

Hallo allemaal!

Een vraagje: ik rijd met m’n Edge 1000 regelmatig verkeerd als ik een gpx gebruik waarbij de track zichzelf een aantal keer kruist. Er is op de kaart dan niet te zien of het de heen- of de terugweg is. Dit gebeurt vooral als ik een gpx heb gemaakt van een route in (onbekend) heuvelachtig gebied met wat ‘draaien en keren’, dan kruis ik regelmatig m’n eigen spoor. Als dat een paar keer gebeurt gaat de lol er wel vanaf, zeker als m’n fietsmaten achter me commentaar aan het leveren zijn op de wegkapitein :S

Zit er niet een functie op de 1000 die aangeeft wat de volgorde is waarin de track gereden moet worden?

Dank voor het antwoord!

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 21356
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 22 mar 2019 11:11

Aanwijzingen aanzetten

of

Virtuele partner voor je uit laten rijden

Of een Wahoo kopen, daar heb je dit probleem niet ;)
“Wandelen is het voorportaal van de dood - fietsen, dat is het leven.” (B. Wagendorp, Ferrara)

Gebruikersavatar
danny1909
Forum-lid
Berichten: 52
Lid geworden op: 14 mei 2014 21:04
Locatie: Voorburg

Gebruikersavatar danny1909 22 mar 2019 11:52

Of bij het maken van de route een waypoint toevoegen en die de richting noemen die je op moet.
Bianchi Sempre Pro, Merida Big Nine XT edition 2016

Gebruikersavatar
Einstein
Forum-lid HC
Berichten: 4068
Lid geworden op: 01 jun 2004 15:06
Locatie: Zuidholland

Gebruikersavatar Einstein 10 apr 2019 18:26

Aan/uit knop is gescheurd. Wat kan ik het beste doen, opsturen naar Garmin of waypoint en wat gaat dat kosten?

Wat zijn jullie ervaringen?
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.
Albert Einstein

Djemz
Forum-lid
Berichten: 547
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 10 apr 2019 22:36

Is vrij duur om te laten herstellen bij hen. Als je het zelf wil doen moet je hier maar eens kijken.

Mijne is ook zo hersteld.

https://forums.garmin.com/forum/into-sp ... key-broken

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 7975
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 10 apr 2019 22:44

Einstein schreef:
10 apr 2019 18:26
Aan/uit knop is gescheurd. Wat kan ik het beste doen, opsturen naar Garmin of waypoint en wat gaat dat kosten?

Wat zijn jullie ervaringen?
Ik heb hetzelfde voor met mijn 1000 (staat op mijn reservefiets).
Aangekocht op 15 mei 2014 bij Futurum met de optie "5 jaar waarborg".
Een garantieaanvraag gedaan en het toestel gisteren (09/04) naar Futurum gestuurd.
Nog even wachten op het antwoord.
What Does This Button Do?

mauro53
Forum-lid
Berichten: 29
Lid geworden op: 21 jan 2013 20:01
Locatie: AS

mauro53 10 apr 2019 23:23

ik heb mijn garmin 1000 zelf herteld heb onderdeel hier besteld en ontvangen .Ori Garmin Cycling Bike GPS Edge 1000 Back Case & Battery Cover Replacement Part
https://www.ebay.com/itm/Ori-Garmin-Cyc ... 0008.m2219
S-Works Tarmac 2015

klimduiker
Forum-lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 13 aug 2017 14:45

klimduiker 11 apr 2019 14:32

Ook zelf vervangen.

https://www.marktplaats.nl/a/sport-en-f ... ousPage=lr

Je krijgt dan ook een hele duidelijke handleiding.

mauro53
Forum-lid
Berichten: 29
Lid geworden op: 21 jan 2013 20:01
Locatie: AS

mauro53 11 apr 2019 20:23

Wel niet goed koop het wit plastiekje knopje, ik had de behuizing met batterij er bij voor 62 euro
S-Works Tarmac 2015

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 7975
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 11 apr 2019 20:24

mauro53 schreef:
11 apr 2019 20:23
Wel niet goed koop het wit plastiekje knopje, ik had de behuizing met batterij er bij voor 62 euro
Maar als je enkel het knopje nodig hebt :)
What Does This Button Do?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten