Garmin Edge 1000

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
GiantDefy1
Forum-lid
Berichten: 519
Lid geworden op: 20 sep 2013 20:20

GiantDefy1 22 nov 2018 10:34

Als je hetgeen doet wat jij zegt, draai je dan nog de updates van Garmin?

Gebruikersavatar
De Tukker
Forum-lid
Berichten: 565
Lid geworden op: 18 mei 2017 21:22
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar De Tukker 22 nov 2018 10:42

GiantDefy1 schreef:
22 nov 2018 10:34
Als je hetgeen doet wat jij zegt, draai je dan nog de updates van Garmin?
Ja, wel software- maar geen kaartupdates.
Merckx Sallanches64
Cube Reaction Pro 2018

Gebruikersavatar
i-mac
Forum-lid
Berichten: 1799
Lid geworden op: 25 nov 2012 14:03
Locatie: Brugge

Gebruikersavatar i-mac 22 nov 2018 17:13

De Tukker schreef:
22 nov 2018 10:42
GiantDefy1 schreef:
22 nov 2018 10:34
Als je hetgeen doet wat jij zegt, draai je dan nog de updates van Garmin?
Ja, wel software- maar geen kaartupdates.
Idd. Als je de Garmin kaarten verwijderd, dan kan je deze nadien via Garmin Express wel terug installeren. Dat duurt wel ettelijke uren. Ik heb dit deze namiddag eens getest.
If eternity should fail ....

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5302
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 22 nov 2018 19:48

Welke kaarten hebben jullie er
nu nog op staan?

Gebruikersavatar
i-mac
Forum-lid
Berichten: 1799
Lid geworden op: 25 nov 2012 14:03
Locatie: Brugge

Gebruikersavatar i-mac 22 nov 2018 20:35

nijkie schreef:
22 nov 2018 19:48
Welke kaarten hebben jullie er
nu nog op staan?
http://www.frikart.no/garmin/index.html
If eternity should fail ....

Gebruikersavatar
De Tukker
Forum-lid
Berichten: 565
Lid geworden op: 18 mei 2017 21:22
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar De Tukker 22 nov 2018 20:52

i-mac schreef:
22 nov 2018 17:13
...
Idd. Als je de Garmin kaarten verwijderd, dan kan je deze nadien via Garmin Express wel terug installeren. Dat duurt wel ettelijke uren. Ik heb dit deze namiddag eens getest.
Handiger is om met Javawa Device Manager (zie eerdere posts) de kaarten te verplaatsen naar een SD-kaartje en vervolgens de bestanden met een externe kaartlezer naar/van een computer te kopieren. Dat gaat sneller dan wanneer je de bestanden via de Garmin Edge1000 naar een computer kopieert.

nijkie schreef:
22 nov 2018 19:48
Welke kaarten hebben jullie er
nu nog op staan?
Alleen maar OSM en die staat op een SD kaartje van 8Gb. Alle andere kaarten er vanaf gegooid. Nu heeeeeel veel ruimte vrij op het apparaat voor het opslaan van ritten.
Merckx Sallanches64
Cube Reaction Pro 2018

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5302
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 03 dec 2018 14:30

Iemand enig idee wat deze onderstaande melding inhoud?
IQ apps strava routes.
BT van telefoon en Garmin staan aan.
gpx bestand staat op de webversie van strava.
Garmin is gesynchroniseerd en heeft de laatste software.
Hetzelfde heb ik ook bij de IQ app van route course route not available maar staat wel op de webversie van Dynamic Watch.
Bijlagen
BAF75791-9528-429C-84BD-3F7878F4CFAD.jpeg

Gebruikersavatar
senior
Forum-lid
Berichten: 1090
Lid geworden op: 27 jul 2004 01:27

Gebruikersavatar senior 03 dec 2018 17:51

"Tony Dell'Ario
November 27, 2018
This is going to be long-winded, but I hope it helps someone else who has the same problem as me. The app worked great for about 8 months for me. I used it heavily to navigate trails and new street commute runs. Then, right when I needed it most (traveling abroad), I kept getting the following two messages, in series, when attempting to load a route: "Exceeded maximum number of courses. Some courses not imported." Followed immediately by "Trouble connecting to the server Error Code: 2050." I contacted Strava support, and they had me follow a procedure similar to what others here have recommended, to no avail. However, as I poked around, I noticed the Navigate feature had a "Courses" section; in that (completely unrelated to Strava) app, were all my Strava courses! This was likely the aforementioned, filled-up courses section the first error was talking about! I deleted all courses from that section, and voila, I am once again able to use the app. "

Dit is een uittreksel van een webpagina https://apps.garmin.com/en-US/apps/945c ... rsion=true

Misschien heb je er wat aan.

Djemz
Forum-lid
Berichten: 530
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 29 dec 2018 19:40

Is Mss al gevraagd, maar hoe kun je je scherm veranderen dat je zo van die gekleurde metertjes ziet ipv enkel de getallen? Ik heb via garmin connect de myedge IQ gedownload maar er veranderd niks.. Deze dus zoals in de bijlage.

Hoe activeer je dit?
Bijlagen
Screenshot_20181229-193902.jpg

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5302
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 29 dec 2018 21:02

Djemz schreef:
29 dec 2018 19:40
Is Mss al gevraagd, maar hoe kun je je scherm veranderen dat je zo van die gekleurde metertjes ziet ipv enkel de getallen? Ik heb via garmin connect de myedge IQ gedownload maar er veranderd niks.. Deze dus zoals in de bijlage.

Hoe activeer je dit?
Instellingen.
Activiteitenprofielen.
Je fiets selecteren.
Gegevensschermen.
Scherm nummer kiezen en aan zetten.
Rechts boven dat rechthoekje half groen maken even aantikken.
1 gegevens veld
Scherm ingedrukt houden.
Connect IQ aanklikken en daar selecteren.
Voila succes er mee.
P.S het vreet wel batterij volgens mij.

Djemz
Forum-lid
Berichten: 530
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 29 dec 2018 23:57

Was me ondertussen gelukt. Probleem was dat ik het niet aan kreeg doordat ik 6 velden had open staan.

Ga het eens proberen, denk ook niet dat ik het zo handig ga vinden. Snelheid neemt de helft van het scherm in en al de rest is verdeeld in kleine venstertjes.

Djemz
Forum-lid
Berichten: 530
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 13 jan 2019 17:12

Sinds ik mijn edge 1000 gereset heb en dan de update geïnstalleerd heb krijg ik geen meldingen meer wanneer ik moet afslaan.. Kun je dit ergens aanzetten?

Ik moet nu de hele tijd op de kaart kijken, het enige wat ik krijg van melding is als ik uit koers ben.. Of is dit een probleem door de update?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten