Garmin Edge 800

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
foosho
Forum-lid
Berichten: 3603
Lid geworden op: 02 jan 2008 00:32

Gebruikersavatar foosho 03 feb 2011 16:37

Op zich ben ik wel voor "slimme" sortering, als je in NL bent heb je bijv niet zo'n behoefte aan een route in de Ardennen.

Maar als ze allemaal bij jou thuis beginnen is 't minder praktisch idd. Dan kun denk ik het beste op het ABC icoontje drukken en de 1e letter vd route intikken.

toontje68
Forum-lid
Berichten: 442
Lid geworden op: 07 dec 2006 21:55

toontje68 03 feb 2011 17:28

Klopt! Wij hebben in onze fietsclub een flink aantal routes ,die we in het seizoen rijden. Deze starten allemaal vanuit dezelfde plek. Voor mij had het idd makkelijker geweest ja, maar is niet anders..
De zoek optie werkt in principe ook wel ;-)
S-Works Tarmac Sram E-tap Mavic Pro Carbon slc

Gebruikersavatar
rene1
Forum-lid
Berichten: 2104
Lid geworden op: 12 sep 2005 01:11

Gebruikersavatar rene1 04 feb 2011 15:20

Begrijp ik nou goed dat jullie kaartsets groter dan 4 gieg kunnen maken?
Mapsource stopt bij 4 dacht ik. Of merge je 2 kaartsets?

Gebruikersavatar
tomdejong
Forum-lid
Berichten: 493
Lid geworden op: 11 aug 2007 16:57

Gebruikersavatar tomdejong 04 feb 2011 15:32

Volgens mij niet hoor. Op een kaartje van 8 gb kunnen meerdere kaarten staan.
image1.img, image2.img enz....
"Sommige hellingen in de Tour zijn zo steil, dat de omwonenden er nog nooit iemand hebben zien fietsen. Vandaar dat bekijks."

toontje68
Forum-lid
Berichten: 442
Lid geworden op: 07 dec 2006 21:55

toontje68 04 feb 2011 15:37

Ik werk niet met mapsourse. Gebruik Gpsies om routes te maken en te coverteren.
Mapsourse heb ik ooit mee gewerkt, maar Gpsies werkt fijner.
Volgens mij moet dit wel kunnen..
S-Works Tarmac Sram E-tap Mavic Pro Carbon slc

Gebruikersavatar
rene1
Forum-lid
Berichten: 2104
Lid geworden op: 12 sep 2005 01:11

Gebruikersavatar rene1 04 feb 2011 16:30

Hmm, en de images zijn dan afzonderlijk te laden?
Als ik me goed herinner van de 705 MOET het image/de kaartset de naam "gmapsup.img" hebben en in dat geval heb je niets aan meerdere images zolang je geen pc ter beschikking hebt.
Ik heb met de kaartsets van de 705 gestoeid en daar werd een kaartje van 8 GB welliswaar herkend maar de kaartset kon ik niet groter maken dan 4GB.

@Toontje:Mapsource is naast een route plan programma ook een programma waarmee je de kaartsets op het apparaat kunt laden.
Met welk programma zet jij de kaarten op je sd kaart?


Gebruikersavatar
tomkolkman
Forum-lid
Berichten: 1212
Lid geworden op: 28 feb 2007 12:24

Gebruikersavatar tomkolkman 04 feb 2011 16:38

Je kunt op de edge meerdere kaartsets (image bestanden) zetten. Vervolgens zie je bij de optie kaart weergave al je geïnstalleerde kaarten.
Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod
Cervélo R3SL
BMC CX02

Gebruikersavatar
foosho
Forum-lid
Berichten: 3603
Lid geworden op: 02 jan 2008 00:32

Gebruikersavatar foosho 04 feb 2011 16:58

Staat al meerdere keren vermeld in het topic. Maar idd, alles wat op .img eindigt en in de goede map staat wordt meegenomen.

Meer dan 4 GB in één bestand is niet mogelijk vanwege het bestandssysteem op de SD (FAT32), dat heeft dus niks met mapsource of wat dan ook te maken.


Ik zit te denken, zou hij ook NTFS ondersteunen? In dat geval wordt het nl. 16 TB..

toontje68
Forum-lid
Berichten: 442
Lid geworden op: 07 dec 2006 21:55

toontje68 04 feb 2011 19:38

@Rene1,

Ik gebruik gedowloade kaarten die ik al ergens in een map op mijn computer heb staan.
Zet ze dan gewoon als img bestand over op het sd kaartje en klaar is Kees.
S-Works Tarmac Sram E-tap Mavic Pro Carbon slc

Gebruikersavatar
fuego
Forum-lid
Berichten: 181
Lid geworden op: 20 nov 2005 17:25

Gebruikersavatar fuego 04 feb 2011 21:50

[quote="Foosho"]
Ik zit te denken, zou hij ook NTFS ondersteunen? In dat geval wordt het nl. 16 TB..[/quote]

Heb het geprobeerd, maar herkende de sd kaart niet meer. NTFS :(
Afbeelding

Gebruikersavatar
rene1
Forum-lid
Berichten: 2104
Lid geworden op: 12 sep 2005 01:11

Gebruikersavatar rene1 05 feb 2011 01:01

Hmm dat klinkt wel weer erg aantrekkelijk jongens. Ik ga de 705 toch maar eens opwaarderen met een 800 denk ik.

toontje68
Forum-lid
Berichten: 442
Lid geworden op: 07 dec 2006 21:55

toontje68 05 feb 2011 14:13

Je zal er geen spijt van krijgen ;-)
S-Works Tarmac Sram E-tap Mavic Pro Carbon slc

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten