Mio Cyclo

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
kobro
Forum-lid
Berichten: 618
Lid geworden op: 10 mei 2010 08:14
Locatie: Rotterdam

Gebruikersavatar kobro 23 jul 2015 19:30

Je moet echt de groene pijl volgen op je dashboard omdat MOI de waypoints volgt
en dus kan die eigenlijk door een bocht heen zijn eer hij bij de afslag is
Bianchi Via Nirone 7
Bianchi Infinito
Bianchi Infinito CV
Oltre XR4
Bianchi JAB 29.3

Gebruikersavatar
Danyboy
Forum-lid
Berichten: 136
Lid geworden op: 10 jun 2015 20:11

Gebruikersavatar Danyboy 27 jul 2015 13:31

Weet er iemand of het mogelijk is een tweede cadans/snelheidsmeter te gebruiken op een tweede fiets? Bijvoorbeeld één op de race en één op de mountainbike.
Eddy Merckx EMX-1 januari 2013
JGuillem Oriënt Disc december 2017

scheurneus
Forum-lid
Berichten: 394
Lid geworden op: 29 sep 2012 10:48
Locatie: Amsterdam, Leusden en Internet
Contact

scheurneus 27 jul 2015 15:49

Ja dat kan, maar of deze per fiets worden onthouden, dat volgens mij niet. Dus wel iedere keer even opnieuw paren.
Marco :)

Gebruikersavatar
Danyboy
Forum-lid
Berichten: 136
Lid geworden op: 10 jun 2015 20:11

Gebruikersavatar Danyboy 28 jul 2015 16:24

scheurneus schreef:Ja dat kan, maar of deze per fiets worden onthouden, dat volgens mij niet. Dus wel iedere keer even opnieuw paren.
Bedankt voor de reactie, ga dat later proberen als er een fiets bij komt, heb een extra snelheidssensor gekregen van een vriend die hem nooit heeft geïnstalleerd op zijn fiets.
Eddy Merckx EMX-1 januari 2013
JGuillem Oriënt Disc december 2017

Gebruikersavatar
freddyarends
Forum-lid
Berichten: 31
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:21

Gebruikersavatar freddyarends 28 jul 2015 21:35

Ik heb op mijn 305HC een profiel voor mijn racer en voor mijn mtb. Op beide fietsen zitten de sensoren. Ik hoef alleen mijn profiel te wijzigen en hij koppelt automatisch de sensor van de betreffende fiets. Geef beide fietsen een eigen profiel en het moet goed gaan lijkt mij. Per rit selecteren op welke fiets je stapt en hij koppelt wel. Moet kunnen dus.

Gebruikersavatar
Danyboy
Forum-lid
Berichten: 136
Lid geworden op: 10 jun 2015 20:11

Gebruikersavatar Danyboy 29 jul 2015 09:50

freddyarends schreef:Ik heb op mijn 305HC een profiel voor mijn racer en voor mijn mtb. Op beide fietsen zitten de sensoren. Ik hoef alleen mijn profiel te wijzigen en hij koppelt automatisch de sensor van de betreffende fiets. Geef beide fietsen een eigen profiel en het moet goed gaan lijkt mij. Per rit selecteren op welke fiets je stapt en hij koppelt wel. Moet kunnen dus.
Bedankt Freddyarends, nu ben ik er zeker van dat het gaat lukken als ik mijn tweede racer ga hebben, bij een tweetal jaar komt er waarschijnlijk een titanium racer bij, naast de carbon Merckx :P
Eddy Merckx EMX-1 januari 2013
JGuillem Oriënt Disc december 2017

Gebruikersavatar
J.Edge87
Forum-lid
Berichten: 942
Lid geworden op: 21 jul 2015 12:57

Gebruikersavatar J.Edge87 26 aug 2015 21:16

een tijdje zonder cadans sensor gereden en wilde hem weer eens koppelen met mijn mio. echter ik krijg het niet meer voor elkaar. hij kan hem niet meer vinden. de batterij 3 seconden op z/n kop in de sensor gedaan; werkt niet. de batterij > 30 seconden eruit...werkt ook niet. de mio cyclo herstart, fabriekswaarden, standaard instellingen gereset. werkt allemaal niet. heeft iemand nog een tip? heb inmiddels mio nederland gemaild. nog geen reactie.
is het fietsen aan het her-ontdekken

raassie
Forum-lid
Berichten: 873
Lid geworden op: 01 feb 2008 06:37

raassie 27 aug 2015 08:56

Batterij niet gewoon leeg? Toevallig kreeg ik die van mij gistermiddag ook niet aan de praat. Ik heb het nog niet gecontroleerd, maar denk dat na 2,5 jaar de fut er wel uit is.

Ander probleem waar ik tegen aangelopen ben is, dat als ik de rit pauzeer, en na ongeveer 10 min weer start de snelheid niet meer geregistreerd wordt. Tijd loopt wel, km's ook. Maar gemiddelde duikt naar beneden. Zit dan niks anders op dat rit op te slaan en een nieuwe te starten. Als ik de betreffende rit in Strava wil zetten gaat het ook mis en krijg ik zeer vreemde waardes.
Pijn is fijn, toch?
Mijn Strava: https://www.strava.com/athletes/10778731

Gebruikersavatar
Infinito GB
Forum-lid
Berichten: 1446
Lid geworden op: 09 apr 2015 00:23
Locatie: Schagen

Gebruikersavatar Infinito GB 27 aug 2015 09:02

Als je een sensor opnieuw wilt inlezen moet de sensor wel eerst geactiveerd worden. Dus eerst een paar keer de cranks ronddraaien.
Periodiek batterijen vervangen kan evengoed geen kwaad. Loop je ook niet het risico dat ze onderweg smurfen.

Gebruikersavatar
J.Edge87
Forum-lid
Berichten: 942
Lid geworden op: 21 jul 2015 12:57

Gebruikersavatar J.Edge87 27 aug 2015 11:13

Ok. Verdraaid het werkt nog ook. Ik heb het zo gedaan:

Batterij 3 sec op zn kop
Cyclo standaard waarden
Batterij er goed in
Magneetje erlangs

Je moet t maar net weten. Bedankt.
is het fietsen aan het her-ontdekken

Gebruikersavatar
Infinito GB
Forum-lid
Berichten: 1446
Lid geworden op: 09 apr 2015 00:23
Locatie: Schagen

Gebruikersavatar Infinito GB 27 aug 2015 12:43

Top. Mooi dat het gelukt is.

Gebruikersavatar
Avvocato
Forum-lid
Berichten: 269
Lid geworden op: 13 jun 2013 16:08

Gebruikersavatar Avvocato 27 aug 2015 20:41

Wat gelukt??? Dat had ik niet verwacht. Morgen meteen ook proberen!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers