Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
slugbait
Forum-lid
Berichten: 704
Lid geworden op: 19 apr 2016 08:46
Locatie: Groningen

slugbait 02 jan 2020 20:53

@Nee_Nee: Helemaal met je eens, maar Strava-routes synchroniseren zo goed met mijn Wahoo!
Laatst gewijzigd door slugbait op 03 jan 2020 08:52, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 1628
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19
Contact

Gebruikersavatar Joseba 02 jan 2020 21:42

Nee_Nee schreef:
02 jan 2020 20:43
Totaal geen last van als je de juiste tool gebruikt
Vreemd commentaar.

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 1666
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 03 jan 2020 10:58

Strava members zijn flink over de zeik nu de leaderboards zijn verdwenen.

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 1628
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19
Contact

Gebruikersavatar Joseba 03 jan 2020 10:59

Massaal je Summit abbo opzeggen zou wel eens kunnen helpen...

Gebruikersavatar
Nee_Nee
Forum-lid HC
Berichten: 5205
Lid geworden op: 19 dec 2013 20:23
Locatie: Vaticaan
Contact

Gebruikersavatar Nee_Nee 03 jan 2020 11:22

slugbait schreef:
02 jan 2020 20:53
@Nee_Nee: Helemaal met je eens, maar Strava-routes synchroniseren zo goed met mijn Wahoo!
Daar moet een oplossing voor te vinden zijn
#tuttoandrabene

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 1666
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 03 jan 2020 11:30

Joseba schreef:
03 jan 2020 10:59
Massaal je Summit abbo opzeggen zou wel eens kunnen helpen...
Niet alleen de fietsers zijn over de zeik maar ook de hardlopers . De negatieve “comments” onder de challenges zijn niet van de lucht. Ondertussen zal Strava support wel onderstromen met negatieve mails. Mijn mail dat ik niet kan reageren op activiteiten word ook niet beantwoord. Normaal gesproken krijg ik altijd binnen een paar uur een reactie van Support als ik een probleem of melding heb.

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 1628
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19
Contact

Gebruikersavatar Joseba 03 jan 2020 11:37

Nee_Nee schreef:
03 jan 2020 11:22
slugbait schreef:
02 jan 2020 20:53
@Nee_Nee: Helemaal met je eens, maar Strava-routes synchroniseren zo goed met mijn Wahoo!
Daar moet een oplossing voor te vinden zijn
Iets dat werkt hoef je volgens mij niet op te lossen.

slugbait
Forum-lid
Berichten: 704
Lid geworden op: 19 apr 2016 08:46
Locatie: Groningen

slugbait 03 jan 2020 11:48

Klein voorbeeldje. Dit is volgens Strava een fietsbare route op Gran Canaria: https://www.strava.com/routes/23206878 . Maar deze route loopt voor 90% over wandelpaden en is zelfs op een ATB een fikse uitdaging. Op een racefiets is dit de juiste route: https://www.strava.com/routes/23206924 . Om die route te creeren moet je echt heel veel tussenpunten zetten. Maar goed, ik zag dat al genoeg mensen als suggestie hebben gegeven om een offroad/onroad-knop in de planner te zetten.

DDX
Forum-lid
Berichten: 3292
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 03 jan 2020 12:44

Route planner is al jaren in beta, heb niet het idee dat ze daar wat aan verbeteren.
In Nederland heb je ook stukken waar je opeens door stuk bos gestuurd wordt omdat dat korter is.
Of bij bruggen over rivieren dat je opeens de trap moet nemen ipv klein lusje zodat je kan blijven fietsen.

Ook zo'n voobeeld wat echt niet mogelijk is op de fiets :
https://www.strava.com/routes/15084658

Routeplanner stuurt je over onverhard pad ofzo, maar zelfs stukje wat geen pad is volgens kaart.

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 1628
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19
Contact

Gebruikersavatar Joseba 03 jan 2020 13:23

In mijn beleving echt pas sinds een paar weken/maanden een issue maar klaarblijkelijk hebben jullie er al langer last van. Voor tripjes in de Vogezen, Geneve-Nice, Alpen, Bergamo, Calpe vorig jaar geen enkel probleem gehad. Pas sinds eind vorig jaar.

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 05 jan 2020 12:54

Heeft iemand een idee hoe je op Strava in de historie onderscheid kunt maken tussen de gebruikte fietsen?
Ik fiets op een hybride voor woon-werk, mountainbike en racefiets. Na de rit kan ik aangeven met welke fiets ik heb gereden maar ik vraag me dus af hoe ik deze info later kan gebruiken. Aan het einde van het jaar vind ik het wel leuk om te zien wat ik per fiets heb gereden i.p.v. het totaal van drie fietsen.

Gebruikersavatar
raven14
Forum-lid
Berichten: 1524
Lid geworden op: 13 dec 2013 18:25

Gebruikersavatar raven14 05 jan 2020 13:02

Je gaat naar

-> Training
-> My activities

Je selecteert dan 'ride' in het 'Sport' veld en kan dan verder in 'Bike' de gewenste fiets selecteren.

Het geeft je alleen maar een overzicht van de activiteiten per fiets, geen geaggregeerde cijfers. Voor die cijfers gebruik ik Veloviewer.
Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten