Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
Arko74
Forum-lid
Berichten: 93
Lid geworden op: 27 apr 2014 17:50
Locatie: Uden
Contact

Gebruikersavatar Arko74 11 jan 2020 18:15

Ik rijd met een Garmin (830), had ook geen segmenten maar inmiddels na enkele uren staan ze er toch ineens op. Bij sommige anderen die ik volg op Strava nog steeds niet te zien, blijkbaar ergens een bug. :?

Corny121
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 30 jul 2014 13:27
Locatie: Zoetermeer

Corny121 11 jan 2020 18:33

Bij mij waren ze er ook niet, na enkele uren weer wel. Zal dus idd wel ergens niet helemaal goed gegaan zijn..
#HoeMoeilijkKanHetZijn

Gebruikersavatar
patrickvb
Forum-lid
Berichten: 440
Lid geworden op: 11 apr 2007 01:30
Locatie: Oilsjt en Dardennen

Gebruikersavatar patrickvb 13 jan 2020 00:03

Gisteren, na registratie van een ritje met Polar, las ik ook 'geen segmenten voor deze rit' of iets dergelijks.
Even later waren ze wel te zien.

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 9046
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 13 jan 2020 14:18

Rij 100 km in bijna 3 weken, er blijven er nu nog 2 over, en krijg een waardebon van Futurum met een waarde van 25 Euro bij aankoop van 100 Euro.
"Futurum beat July" challenge
What Does This Button Do?

Tarkin
Forum-lid
Berichten: 188
Lid geworden op: 22 nov 2016 08:17

Tarkin 13 jan 2020 14:50

is wel voor futurum.cc en niet futurumshop he?

Gebruikersavatar
Rubik
Forum-lid
Berichten: 64
Lid geworden op: 30 mar 2018 17:58

Gebruikersavatar Rubik 13 jan 2020 19:38

Echt? Ik heb er geen seconde bij stil gestaan dat dat niet dezelfde shop zou zijn!
Was al een lijstje met dingen aan het maken die ik zou willen bestellen om tot de €100 te komen...

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 9046
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 13 jan 2020 19:49

Tarkin schreef:
13 jan 2020 14:50
is wel voor futurum.cc en niet futurumshop he?
Oeps, had ik helemaal overgekeken.
Bedankt
What Does This Button Do?

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 304
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 13 jan 2020 22:16

Hier gaat er nu ook een streep door de rekening met leuke goodies..

jberends
Forum-lid
Berichten: 57
Lid geworden op: 04 sep 2019 16:03

jberends 13 jan 2020 22:45

Lcsmet schreef:
13 jan 2020 19:49
Tarkin schreef:
13 jan 2020 14:50
is wel voor futurum.cc en niet futurumshop he?
Oeps, had ik helemaal overgekeken.
Bedankt
Maar dat maakt helemaal niet uit volgens mij. De mail van futurumshop op 1 januari staat ook vol in het teken van deze strava challenge. Volgens mij gaat dat helemaal goedkomen. Verder is het logo van Futurum hetzelfde als futurumshop en lijkt me de internationale schil te zijn voor dezelfde shop.

Gebruikersavatar
martijnnnn
Forum-lid
Berichten: 300
Lid geworden op: 06 dec 2009 17:27
Locatie: Assen

Gebruikersavatar martijnnnn 14 jan 2020 21:47

.cc is zo te zien alleen de eigen kleding collectie, niet een buitenlandse schil voor de ‘reguliere’ webshop.

Gebruikersavatar
MarkVeenstra
Forum-lid
Berichten: 3864
Lid geworden op: 13 jun 2013 15:05
Locatie: Delft

Gebruikersavatar MarkVeenstra 15 jan 2020 08:36

Iemand een idee hoe/of je gegevens kunt aanpassen van een strava activiteit, zoals de afstand?
Meer specifiek, ik heb 2 activiteiten, beiden komen vanuit Garmin connect. De ene was zwemmen in een zwembad, de ander was schaatsen (Zonder GPS). Bij beiden heb ik in Garmin de afstand gecorrigeerd cq toegevoegd. Maar met de auto upload, stonden die activiteiten natuurlijk al direct in Strava. En in Strava lijkt het dat je daar niets meer aan kunt veranderen.

Zou er niet ergens een optie zijn om de activiteit nogmaals op te halen uit Garmin Connect? refresh zeg maar?
Of is de enige optie, activiteit weggooien in strava en vanuit Garmin Connect opnieuw uploaden?

Ik heb de vraag ook gesteld aan strava support, maar daar wacht ik ondertussen al meer dan een week op enig reactie
WIND allrounder custom build 2015
Canyon Ultimate AL 2013

bartdr
Forum-lid
Berichten: 76
Lid geworden op: 18 jun 2019 13:29

bartdr 15 jan 2020 09:13

Ik weet dat dat bij bv hoogtemeters gewoon gaat wanneer je je activiteit opent en er op klikt. Bij afstand/tijd geen idee.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten