iemand al de Garmin edge 705??

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
peterj
Forum-lid
Berichten: 1473
Lid geworden op: 06 apr 2006 01:19
Locatie: West Brabant

Gebruikersavatar peterj 15 mar 2011 19:41

[quote="rene1"]Op de as (cijfertjes) gaan staan, links klik vast houden en omhoog of naar beneden slepen.[/quote]

Hier werkt dit niet, wat doe ik fout?
Mijn enige doel is trainen totdat ik geen pijn meer voel.

Gebruikersavatar
rene1
Forum-lid
Berichten: 2105
Lid geworden op: 12 sep 2005 01:11

Gebruikersavatar rene1 15 mar 2011 19:58

Nog even gestoeid: Ik kan de schaal ook niet veranderen maar wel de schaal verschuiven.
Ik heb overigens maar eens ge:investeerd in Sport Tracks 3

dalla
Forum-lid
Berichten: 88
Lid geworden op: 27 mar 2008 16:02

dalla 15 mar 2011 20:02

is het niet verstandiger om nu geen 705 maar een 800 te kopen, meer mogelijkheden, betere stuurhouder, iets kleiner en veel mooier....
er zijn/waren nogal wat klachten over de vastheid van de stuurhouder van de 705...RVV of PR rijden en je bent m zeker kwijt....
het meeste leer je door te luisteren!

Gebruikersavatar
rene1
Forum-lid
Berichten: 2105
Lid geworden op: 12 sep 2005 01:11

Gebruikersavatar rene1 15 mar 2011 23:25

[quote="dalla"]is het niet verstandiger om nu geen 705 maar een 800 te kopen, meer mogelijkheden, betere stuurhouder, iets kleiner en veel mooier....
er zijn/waren nogal wat klachten over de vastheid van de stuurhouder van de 705...RVV of PR rijden en je bent m zeker kwijt....[/quote]

Dat denk ik ook. Alhoewel de 705 nu 2e hands wordt aangeboden natuurlijk.
Ik heb beide versies inmiddels.

Gebruikersavatar
foosho
Forum-lid
Berichten: 3603
Lid geworden op: 02 jan 2008 00:32

Gebruikersavatar foosho 16 mar 2011 00:54

Dat is met de nieuwe* houder voor de 705 verholpen. Neemt niet weg, het kliksysteem van de 500/800 is goed doordacht.

[size=0]*beter: stilzwijgend ingevoerde[/size]

pinag
Forum-lid
Berichten: 250
Lid geworden op: 03 jul 2009 00:35

pinag 16 mar 2011 11:48

ik heb de RVV en PR inmiddels met de 705 gereden, met de oude standaard, en hij zit nog precies waar-ie zat op de stuurpen. de 800 kopen omdat-ie mooier enzo is, prima, maar dit blijkt geen goede reden :) dank voor de assentip trouwens, ik ga vanmiddag eens kijken.
Ik hou van Triple.

Gebruikersavatar
stephan68
Forum-lid
Berichten: 1464
Lid geworden op: 12 jun 2008 22:36

Gebruikersavatar stephan68 25 mar 2011 13:42

Heb vanochtend ruzie gekregen onderweg met mijn 705. Daardoor is mijn rit nu in twee delen opgenomen.

Is er een mogelijkheid om deze alsnog achteraf samen te voegen?

Gebruikersavatar
djurobski
Forum-lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 22 mar 2010 18:07

Gebruikersavatar djurobski 26 mar 2011 21:09

Ik heb vandaag een "Course" gereden en de data staat keurig in mijn Garmin. Bij het synchen naar Garmin Training Center komt deze data echter niet tevoorschijn. Iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen?
Afbeelding

brambk
Forum-lid
Berichten: 108
Lid geworden op: 06 aug 2005 17:23

brambk 26 mar 2011 22:05

[quote="djurobski"]Ik heb vandaag een "Course" gereden en de data staat keurig in mijn Garmin. Bij het synchen naar Garmin Training Center komt deze data echter niet tevoorschijn. Iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen?[/quote]

Heb je na het starten van de course wel op 'start' gedrukt, waardoor alle tellers zijn gaan lopen?

Gebruikersavatar
djurobski
Forum-lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 22 mar 2010 18:07

Gebruikersavatar djurobski 27 mar 2011 00:13

Jazeker. Zelfs voor ik op de course zet heb ik al op start gedrukt. Heb ook keurig de melding gekregen dat de course gevonden was en bij beeindiging ook de melding dat ik mijn virtuele tegenstander verslagen had. Data van de rit zijn ook wel te zien op de Garmin, de transfer naar mijn pc vindt echter niet plaats...
Afbeelding

remmiedepemmie
Forum-lid
Berichten: 813
Lid geworden op: 01 feb 2011 14:40

remmiedepemmie 27 mar 2011 12:54

Heb ik ook soms. Wat bij mij werkt is loskoppelen van de PC, Edge aanzetten, weer uitzetten (je ziet dan dat hij gaat saven), en wanneer het klaar is met saven weer aan de PC koppelen. Dan lukt het oversturen naar het Training Centre wel.

Gebruikersavatar
djurobski
Forum-lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 22 mar 2010 18:07

Gebruikersavatar djurobski 27 mar 2011 15:12

Helaas, ook dat werkt niet. Wat een draak van een programma is het ook....

Zijn er eigenlijk andere opties wat betreft software om de Garmin mee uit te lezen?



edit: blijkbaar is het XML bestand niet goed opgeslagen of zo. Als ik het bestand handmatig importeer krijg ik de melding "the file ...bla bla bla...is an invalid Training Center XML file and could not be opened"

Dat wordt XML file'tjes vergelijken en hopen dat er nog wat te redden valt...

edit2: bestand vergeleken met andere bestanden die wel geimporteerd werden, afgezien van de data die opgeslagen qua opmaak van de bestanden eigenlijk geen verschil gevonden...pfffff...

EDIT3: OPGELOST! ben toch het bestand maar even helemaal doorgescrold (aardig wat werk), in eerste instantie op zoek naar een invalid waarde voor hartslag (nav een google'tje waarin hierop gewezen werd). Al scrollende kwam ik langs een blok data waar allerlei tekens doorelkaar stonden, toch invalid data dus. Hoe dit nou ontstaan is is me een raadsel, nooit eerder gehad. Maar na het verwijderen van dit stuk data (nog wel even puzzelen ivm de opmaak zoals die door Garmin verwacht wordt), werd het bestand vervolgens probleemloos ingelezen in Training Center. *juicht*
Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: JulianVelo, Mitchel, Touw en 12 gasten