Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
jberends
Forum-lid
Berichten: 68
Lid geworden op: 04 sep 2019 16:03

jberends 13 jan 2020 22:45

Lcsmet schreef:
13 jan 2020 19:49
Tarkin schreef:
13 jan 2020 14:50
is wel voor futurum.cc en niet futurumshop he?
Oeps, had ik helemaal overgekeken.
Bedankt
Maar dat maakt helemaal niet uit volgens mij. De mail van futurumshop op 1 januari staat ook vol in het teken van deze strava challenge. Volgens mij gaat dat helemaal goedkomen. Verder is het logo van Futurum hetzelfde als futurumshop en lijkt me de internationale schil te zijn voor dezelfde shop.

Gebruikersavatar
martijnnnn
Forum-lid
Berichten: 308
Lid geworden op: 06 dec 2009 17:27
Locatie: Assen

Gebruikersavatar martijnnnn 14 jan 2020 21:47

.cc is zo te zien alleen de eigen kleding collectie, niet een buitenlandse schil voor de ‘reguliere’ webshop.

Gebruikersavatar
MarkVeenstra
Forum-lid HC
Berichten: 4332
Lid geworden op: 13 jun 2013 15:05
Locatie: Delft

Gebruikersavatar MarkVeenstra 15 jan 2020 08:36

Iemand een idee hoe/of je gegevens kunt aanpassen van een strava activiteit, zoals de afstand?
Meer specifiek, ik heb 2 activiteiten, beiden komen vanuit Garmin connect. De ene was zwemmen in een zwembad, de ander was schaatsen (Zonder GPS). Bij beiden heb ik in Garmin de afstand gecorrigeerd cq toegevoegd. Maar met de auto upload, stonden die activiteiten natuurlijk al direct in Strava. En in Strava lijkt het dat je daar niets meer aan kunt veranderen.

Zou er niet ergens een optie zijn om de activiteit nogmaals op te halen uit Garmin Connect? refresh zeg maar?
Of is de enige optie, activiteit weggooien in strava en vanuit Garmin Connect opnieuw uploaden?

Ik heb de vraag ook gesteld aan strava support, maar daar wacht ik ondertussen al meer dan een week op enig reactie
WIND allrounder custom build 2015
Canyon Ultimate AL 2013

bartdr
Forum-lid
Berichten: 86
Lid geworden op: 18 jun 2019 13:29

bartdr 15 jan 2020 09:13

Ik weet dat dat bij bv hoogtemeters gewoon gaat wanneer je je activiteit opent en er op klikt. Bij afstand/tijd geen idee.

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 1731
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 15 jan 2020 11:31

Kan volgens mij niet. Opnieuw handmatig invoeren.

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 1964
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19

Gebruikersavatar Joseba 15 jan 2020 12:14

Kan je niet via fitfiletools de bestanden corrigeren?

marsman
Forum-lid
Berichten: 1196
Lid geworden op: 23 nov 2008 13:05
Locatie: Alblasserwaard

marsman 16 jan 2020 08:06

Zijn er meer mensen die niet kunnen inloggen in de Stavaapp? Ik zie hier en daar wat meldingen van andere mensen , maar volgens mij is er geen megastoring??
Ik pak ze wel weer in de afdaling :-)

DDX
Forum-lid
Berichten: 3338
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 25 jan 2020 22:56

https://support.strava.com/hc/en-us/com ... aderboards
UPDATE: 1/22/20

We recently made a change to the way Strava challenges work that adds additional functionality to the experience. Most notably, you may notice:

Some challenges will allow additional activity types to count towards the challenge goal (e.g. walking, hiking, swimming, skiing, paddle boarding).

Some challenges will allow activities with visibility settings set to “followers” or “only me” to count towards the challenge goal.

Leaderboards are temporarily missing for some challenges. We recognize that the Strava community loves leaderboards and so do we. Leaderboards will be back with our February monthly challenges.

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 1731
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 25 jan 2020 23:02

Ze hebben ook wel veel commentaar gekregen.

DDX
Forum-lid
Berichten: 3338
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 25 jan 2020 23:05

Tja had eigenlijk verwacht dat ze daar niets mee zouden doen, zoals met meer commentaar/opmerkingen.

Tarkin
Forum-lid
Berichten: 217
Lid geworden op: 22 nov 2016 08:17

Tarkin 26 jan 2020 08:24

Heb nu een power meter, maar op Strava lijkt hij het nog steeds geschat te hebben.

Op Strava 140w AVG en op Garmin connect 180w AVG.

Verder ook wel minder dat je premium moet zijn om op Strava iets met je vermogen te doen.

NuitKor
Forum-lid
Berichten: 2337
Lid geworden op: 25 aug 2011 11:53

NuitKor 26 jan 2020 09:16

Tarkin schreef:
26 jan 2020 08:24
Heb nu een power meter, maar op Strava lijkt hij het nog steeds geschat te hebben.

Op Strava 140w AVG en op Garmin connect 180w AVG.

Verder ook wel minder dat je premium moet zijn om op Strava iets met je vermogen te doen.
Niks is gratis. Mensen bij strava zijn ook geen vrijwilligers he. Je kan kiezen voor golden cheetah. Is gratis, maar het programma kost wat meer tijd om te leren.

Ik heb op strava trouwens alleen de analyse summit voor 23e per jaar, wat erg schappelijk is.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: toonp