Garmin Edge 820 & Explore 820

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
DrBibber
Forum-lid
Berichten: 199
Lid geworden op: 07 sep 2012 23:10

Gebruikersavatar DrBibber 20 jun 2019 20:42

tweetywashere schreef:
20 jun 2019 17:44
Dat doe je zelf in Android maar is redelijk ondoorzichtig..
Helaas was dit de oplossing ook niet. Na wat zoeken op Google heb ik gevonden wat je bedoelde. Apps kunnen door Android gesluimerd worden waardoor de BT uitvalt. Bij Garmin Connect stond deze optie echter uitgeschakeld..

Toch maar weer eens contact opnemen met Garmin.

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 2245
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 22 jun 2019 10:07

Ik heb dat probleem ook gehad,echter na een paar weken (na de update naar Android 9) werkte het wel goed na weer een Android update (Nokia/HMD doen dat goed op de Android One toestellen)
Afbeelding

hebin029
Forum-lid
Berichten: 54
Lid geworden op: 16 jul 2012 19:21

hebin029 03 jul 2019 17:57

Mijn 820 laat de bekende halo zien. Dus soort van blauwe rand om het scherm. Beetje in de vorm van een ei. Daarnaast valt toestel steeds regelmatiger uit of wil juist niet uit,
Ik heb nog 11 dagen garantie.
Morgen Garmin bellen voor omruil toestel.
Meer gebruikers hier bekend met de halo ?

tweetywashere
Forum-lid
Berichten: 86
Lid geworden op: 02 jul 2016 09:09

tweetywashere 03 jul 2019 18:07

hebin029 schreef:
03 jul 2019 17:57
Mijn 820 laat de bekende halo zien. Dus soort van blauwe rand om het scherm. Beetje in de vorm van een ei. Daarnaast valt toestel steeds regelmatiger uit of wil juist niet uit,
Ik heb nog 11 dagen garantie.
Morgen Garmin bellen voor omruil toestel.
Meer gebruikers hier bekend met de halo ?
Al 2x daar een nieuwe voor gekregen...

NoChain
Forum-lid
Berichten: 1113
Lid geworden op: 04 sep 2011 20:18

NoChain 03 jul 2019 22:05

Bij mij begon dat na ongeveer een jaar, ook een nieuwe voor gekregen.

hebin029
Forum-lid
Berichten: 54
Lid geworden op: 16 jul 2012 19:21

hebin029 04 jul 2019 14:28

Vandaag Garmin gebeld. Toestel wordt vervangen. Hoop dat het vervangende toestel nog een paar jaartjes meegaat

hebin029
Forum-lid
Berichten: 54
Lid geworden op: 16 jul 2012 19:21

hebin029 12 jul 2019 13:03

Heb gisteren mn vervangende Garmin ontvangen. Inclusief doosje en alle accessoires. Dus niet alleen vervangend toestel.
Bij deze wekt het scherm ook veel prettiger. Ik dacht altijd dat het aan mij lag dat scherm niet altijd goed reageerde.
Ik had oorspronkelijk nog 10 dagen garantie, maar nu weer half jaartje extra,
Blij mee. Al met al bet snel gegaan. Binnen een week een nieuw toestel.

lupo
Forum-lid
Berichten: 362
Lid geworden op: 15 sep 2009 17:08

lupo 06 sep 2019 17:02

scottwilko schreef:
23 aug 2018 21:36
Zover ik weet heb je gpx en tcx bestanden. De gpx bestanden geven routebeschrijving en de tcx bestanden alleen kruimelspoor.
Ik heb nu tcx bestanden op mijn Edge 820 gezet. Morgen kijken of ik dan inderdaad alleen kruimelspoor heb, zoals bij mijn Edge 800. Dat vind ik namelijk prima!

verhto
Forum-lid
Berichten: 112
Lid geworden op: 09 mar 2015 18:37

verhto 09 sep 2019 10:55

ik had sinds een paar weken ook de blauwe rand rond mijn garminscherm...en ook BT verbinbing viel constant weg (ondanks juiste instellingen in mijn android)

Binnen garantie teruggestuurd en binnen de 2 weken een nieuwe gekregen (futurmshop deed super werk), met alle accessoires erbij...

BT werkt goed nu (voorlopig) en geen blauwe rand meer...


Wat wel opvalt is dat er nu 5 kaarten voorgeïnstalleerd staan, dienen die allemaal ingeschakeld te staan??

Want indien ik een koers opstart duurt het heel lang eer de route werd berekend, bij mijn oude garmin was dat in een wip naar 100%...

Iemand een idee hoe dit nu komt?

marsman
Forum-lid
Berichten: 1069
Lid geworden op: 23 nov 2008 13:05
Locatie: Alblasserwaard

marsman 09 sep 2019 13:42

hebin029 schreef:
12 jul 2019 13:03
Heb gisteren mn vervangende Garmin ontvangen. Inclusief doosje en alle accessoires. Dus niet alleen vervangend toestel.
Bij deze wekt het scherm ook veel prettiger. Ik dacht altijd dat het aan mij lag dat scherm niet altijd goed reageerde.
Ik had oorspronkelijk nog 10 dagen garantie, maar nu weer half jaartje extra,
Blij mee. Al met al bet snel gegaan. Binnen een week een nieuw toestel.
Ik heb ook net een refurbished 820 gekregen voor mijn 820 met een halo. Mijn edge was net een paar dagen over de garantie heen, maar Garmin deed niet moeilijk. Kudo's voor Garmin! Ook mijn scherm reageert aanzienlijk beter dan mijn oude, daar hebben ze dus een verbetering doorgevoerd.
Ik pak ze wel weer in de afdaling :-)

lupo
Forum-lid
Berichten: 362
Lid geworden op: 15 sep 2009 17:08

lupo 09 sep 2019 17:18

Scherm is inderdaad prima qua touch. Ik heb de 820 nu een week ofzo. Besteld in Duitsland voor €177. Prima deal en mooie stap van een Edge 800! Al m'n sensoren werken op deze ook weer perfect

verhto
Forum-lid
Berichten: 112
Lid geworden op: 09 mar 2015 18:37

verhto 11 sep 2019 11:59

verhto schreef:
09 sep 2019 10:55


Wat wel opvalt is dat er nu 5 kaarten voorgeïnstalleerd staan, dienen die allemaal ingeschakeld te staan??

Want indien ik een koers opstart duurt het heel lang eer de route werd berekend, bij mijn oude garmin was dat in een wip naar 100%...

Iemand een idee hoe dit nu komt?


Niemand een idee of tip om het berekenen sneller te laten verlopen?

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten