SLOT Aub Vraag is beantwoord

Alles over single speed, fixies en baanfietsen.
Gebruikersavatar
klimmer
Forum-lid HC
Berichten: 7250
Lid geworden op: 14 apr 2004 20:52
Locatie: Geleen

Gebruikersavatar klimmer 20 jul 2014 18:59

Weet iemand welke banden er gemonteerd worden op de D series van Van Moof? De site lijkt informatief, maar is het tegendeel. Daarnaast, maar dat is geen vraag, is het onbegrijpelijk dat het vrouwenmodel (met lage instap) alleen met grote wielen wordt aangeboden.
Bedankt voor de hulp.

Demoniac
Forum-lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 sep 2013 21:00

Demoniac 06 aug 2014 20:37

Welke banden zijn het? Ze zien er vet uit!

Gebruikersavatar
klimmer
Forum-lid HC
Berichten: 7250
Lid geworden op: 14 apr 2004 20:52
Locatie: Geleen

Gebruikersavatar klimmer 06 aug 2014 21:17

Ik kreeg dit bericht van Van Moof:
"Wat de D – Series betreft: We gebruiken CTS banden, omdat onze gebruikelijke leverancier Schwalbe helaas niet tijdig kon leveren. Dit heeft dus absoluut niks te maken met
een keuze uit winstoogmerk. Daarnaast wil ik je graag laten weten dat wij heel precieze keuzes maken voor de banden op onze modellen. Het is namelijk niet helemaal de bedoeling dat we op onze Dusenjager, onze stadsracer, uit gaan rusten met Big Apples.

De schrijfremmen zijn volledig gelijk aan de kwaliteitsnorm die voor onze producten gelden. Anders dan de markt, en mogelijk de consument gewend is, proberen wij om meerdere componenten zelf te ontwerpen en te ontwikkelen. Hiermee kunnen we onze producten nog beter afstemmen op wat wij denken dat de commuter in de stad nodig heeft. Wij werken hiermee samen met gekwalificeerde producenten en behouden de flexibiliteit die wij nodig achtten om met VANMOOF daadwerkelijk een vernieuwed en onderscheidend product op de markt te zetten. Een ander goed voorbeeld is bijvoorbeeld de volledig gesloten kettingkast. Ook dit component kopen wij niet langer in, maar ontwikkelen wij zelf. Evenals onze zadels en grips."

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers