Pagina 1 van 1

Teamkleding movistar

Geplaatst: 15 jan 2012 22:04
door janwillem92
Ik sta op het punt een set teamkleding van movistar te bestellen bij Hopmans. Ik heb echter nog nooit gereden met teamkleding, ik ben dus benieuwd hoe de algemene kwaliteit van deze replica's worden ervaren. Blijven de kleuren goed na 't wassen?, hoe is de pasvorm? etc. Ook vind ik het wat vreemd dat de movistar kleding van het merk nalini is, althans dat logo staat op de kleding, terwijl op sommige sites de kleding als zijnde van AGU aangeboden word.

Re: Teamkleding movistar

Geplaatst: 18 jan 2012 23:18
door janwillem92
Niemand die toevallig in deze kleding rondfietst? En iets kan vertellen over de pasvorm en kwaliteit etc. Is de kwaliteit van teamkleding (de replica's in het algemeen) extreem veel minder?

Re: Teamkleding movistar

Geplaatst: 19 jan 2012 20:20
door brownie
Zelf rijd ik ook in Nalini teamkleding (FDJ en HTC) en ik ben er erg content mee. De zeem is waarschijnlijk niet zo goed als bijvoorbeeld Assos o.i.d., maar ik vind de kwaliteit van Nalini prima. De pasvorm is als gewone kleding, alleen werken ze niet met M-L-XL, maar met cijfers.

Re: Teamkleding movistar

Geplaatst: 19 jan 2012 21:54
door mcf1
Kwaliteit is gewoon goed van de replica's. Kleuren blijven goed maar vooral kwa pasvorm zit de echte kleding toch stukken beter.