Easton circuit wielen

Een speciaal forum over wielen, naven, banden en aanverwante artikelen.
zannata64
Forum-lid
Berichten: 66
Lid geworden op: 30 aug 2010 12:45

zannata64 12 feb 2011 19:13

Wie heeft ervaringen met Easton circuit wielen ?

Sta op punt om mij deze 2 de hands aan te schaffen.


Kan men op deze een dura ace cassette monteren .


groeten peter

tjerk1121
Forum-lid
Berichten: 356
Lid geworden op: 15 okt 2010 15:45

tjerk1121 12 feb 2011 21:06

Goedenavond,

Ik heb ze onder mijn Isaac zitten en ben er erg tevreden over. Ik ben niet de lichtste (100 kg) en ze geven geen krimp. Bij mij zit er een 2010 Ultegra 10 speed cassette op dus waarom zou Dura Ace niet passen?

Succes!

Tjerk

Gebruikersavatar
hoorn
Forum-lid
Berichten: 262
Lid geworden op: 03 aug 2004 19:17

Gebruikersavatar hoorn 13 feb 2011 20:59

zannata64 schreef:Wie heeft ervaringen met Easton circuit wielen ?

Sta op punt om mij deze 2 de hands aan te schaffen.


Kan men op deze een dura ace cassette monteren .


groeten peter


Uiteraard kun je er een Dura Ace cassette op monteren als er een Shimano body op zit.

Ik gebruik ze nu onder de cycloccrosser en ik ontzie ze niet. Bij mij geven zo ook geen krimp (95 kg).
Pinarello FP Paris, Ultegra SL Compact, Mavic Cosmic Carbone SLR, Conti GP 4000S
Wilier Triestina Cyclocross
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties ... -den-hoorn" onclick="window.open(this.href);return false;

Gebruikersavatar
ger
Forum-lid
Berichten: 16
Lid geworden op: 21 aug 2007 23:52

Gebruikersavatar ger 13 feb 2011 21:10

Het zijn misschien niet de meest "hipste" wielen maar ik vindt ze niet lelijk.
Degelijk zijn ze in elk geval.
Ik gebruik ze al enkele jaren, zonder na spannen, en ze zijn nog mooi recht.
Ben niet de lichtste en ook niet super voorzichtig
Een aanrader dus.

Ger

peetvd
Forum-lid
Berichten: 183
Lid geworden op: 25 aug 2005 00:34

peetvd 13 feb 2011 23:39

Mijn zoon heeft ermee gereden bij de nieuwelingen en trapte er tot twee keer toe spaken uit in het achterwiel.
Wielset is na de 2e keer door Roseversand vervangen door een setje Mavic Ksyrium Elite. Goede service van Rose !
Onze ervaring waren dus niet zo heel goed met de Eastons circuit wielen.

Gebruikersavatar
stokie
Forum-lid
Berichten: 1531
Lid geworden op: 27 jul 2008 15:48

Gebruikersavatar stokie 14 feb 2011 00:05

Ik heb ze een jaar intensief gebruikt en ook zeer tevreden over de circuits. Echter, er is wel een slechte serie in omloop geweest met veel spaakbreuk. Dit is alweer een tijdje geleden en volgens mij zo goed als verholpen...

Gebruikersavatar
IBAN
Forum-lid
Berichten: 880
Lid geworden op: 22 mar 2006 10:22

Gebruikersavatar IBAN 14 feb 2011 11:18

ik heb ze drie jaar gehad. Veel trainings wedstrijdjes mee gereden, nooit problemen mee gehad.

Gebruikersavatar
joeptimmermans
Forum-lid
Berichten: 448
Lid geworden op: 16 feb 2009 14:12
Locatie: Nijmegen

Gebruikersavatar joeptimmermans 14 feb 2011 14:54

Ik ben er niet zo over te spreken. Heb vooral veel problemen gehad met de lagers. De lagers in het voorwiel al twee keer vervangen. Lagers in het achterwiel moeten nu al voor de derde keer nieuwe hebben en ook een nieuwe body. Heb er dat geld niet meer voor over.

Gebruikersavatar
IBAN
Forum-lid
Berichten: 880
Lid geworden op: 22 mar 2006 10:22

Gebruikersavatar IBAN 14 feb 2011 15:07

waren er ook niet 2 versies? 1 versie met naven van het bedrijf dat easton overgenomen heeft en 1 versie met "eigen" naven? kan even niet op de naam komen.

Gebruikersavatar
stefan
Forum-lid
Berichten: 984
Lid geworden op: 06 nov 2004 15:37

Gebruikersavatar stefan 14 feb 2011 15:42

Ja, dat klopt. Circuit waren eigenlijk nog Velomax wielen. EA70 heeft Easton naven.

Gebruikersavatar
soffatti
Forum-lid
Berichten: 874
Lid geworden op: 01 jan 2006 17:43

Gebruikersavatar soffatti 15 feb 2011 17:39

Zijn de Easton Circuits uit productie gegaan?
Wilde eigenlijk deze aanschaffen voor erbij maar ik zie ze op internet bijna nergens meer te koop.

Gebruikersavatar
ilgrasso
Forum-lid
Berichten: 2153
Lid geworden op: 02 mei 2005 15:09

Gebruikersavatar ilgrasso 15 feb 2011 18:07

Soffatti schreef:Zijn de Easton Circuits uit productie gegaan?
Wilde eigenlijk deze aanschaffen voor erbij maar ik zie ze op internet bijna nergens meer te koop.


Circuit is EA70 geworden.
WARNING! Post may contain irony. Discontinue reading if experiencing mood swings, nausea or elevated blood pressure.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten