Heb jij ook zo’n zin in een lekkere zonnige fietsvakantie? Nou wij bij Fiets ook. Dus zijn we ons eigen reisbureau gestart. Hoewel, niet helemaal zelf gestart. We bieden je vanaf nu fietsreizen aan onder onze eigen naam, maar achter de schermen wordt alles geregeld door Cycle-Travel, een reisbureau gespecialiseerd in fietsreizen voor de sportieve fietser.

Alleen maar lekker fietsen

Het idee achter deze fietsvakanties is dat je volkomen ontzorgt wordt en je een weekje alleen maar bezig hoeft te houden met fietsen. De rest wordt voor je geregeld! Er zijn mechaniekers, je fiets wordt gepoetst, je kunt massages boeken, er is altijd goede koffie en we houden het reisgezelschap klein.

Voor ieder wat wils

Een reisbegeleider die de regio op zijn broekzak kent zorgt voor de mooiste routes. Ook onderweg ben je verzekerd van hulp, mocht dat nodig zijn. In veel gevallen is er zelfs een volgauto beschikbaar. Bij de meeste van onze fietsreizen kun je kiezen uit diverse disciplines. Er is te kiezen uit routes voor wielrenners, mountainbikers en gravelliefhebbers  De reizen vinden verspreid over het jaar plaats in Frankrijk, Spanje, Portugal en op Ibiza.

De mooiste accomodaties

Op al onze bestemmingen is gezocht naar de mooiste accommodaties die goed zijn ingericht op fanatieke fietsers. Het zijn veelal nieuwe appartementen/huizen/hotels, gelegen op slimme locaties zodat je een goede uitvalsbasis hebt voor fraaie dagritten. Het sanitair is op orde, de bedden zijn comfortabel en we hebben de periodes zo gekozen dat je de meeste kans hebt op lekker weer.

Gevarieerd aanbod

We hebben het aanbod van onze Fiets Travel vakanties in 2022 verzameld op deze landingspagina: fiets.nl/fietstravel.