De makers van The Ride introduceren in samenwerking met Fiets een nieuw evenement: Trek Training Camp. Van 27 tot en met 29 maart kom je drie dagen heerlijk trainen in de prachtige Eifel met uitgebreide begeleiding, mooie routes met veel hoogtemeters, workshops verzorgd door partners Trek, Fiets magazine en The Ride én een cycling clinic verzorgd door Erwin Florie en Marieke van Altena. Dit weekend wordt de kickstart van jouw seizoen, de ideale voorbereiding op jouw fietsdoelen in 2020. Er zijn maximaal 50 tickets beschikbaar. Inclusief verblijf en alle maaltijden in luxe hotel De Lange Man in Monschau, op slechts een uurtje rijden van Maastricht.

Meer informatie en inschrijving: the-ride.cc/trek-training-camp

De eerste echte hoogtemeters maak je in 2020 met Trek Training Camp in de prachtige Eifel. Met prachtige, langere klimmen, schitterende natuur en goede wegen. Onder leiding van het The Ride-team ontdek je samen met andere fietsers dit geweldige fietsgebied en leg je de basis voor een groots wielerseizoen. De begeleiding dit weekend bestaat uit ride leaders, koers- en bezemwagen en een mecanicien van Trek. Naast het fietsen van routes, is ook de clinic door Erwin Florie (D1 Fietstraining) en Marieke van Altena (Mindful Cycling) inbegrepen. Zij leren je de fijne kneepjes kennen van klimmen, dalen en het rijden in een groep. Bovendien is er de gezelligheid van andere fietsmaten en geniet je samen van een geheel verzorgd weekendje fietsen.

Trek: Ride Bikes – Have Fun – Feel Good

Partner voor dit event is Trek. Zij nemen een vloot aan testfietsen mee, zoals de Madone, Emonda en Domane die tijdens het weekend getest kunnen worden. De mecanicien van Trek zorgt er ook voor dat je testfiets op maat wordt afgesteld en dat alle fietsen in optimale conditie blijven tijdens dit weekend.

Het kleinschalige evenement – er zijn maximaal 50 tickets beschikbaar – staat in het teken van het motto van Trek: Ride Bikes – Have Fun – Feel Good.

Hotel De Lange Man – Monschau

Uitvalsbasis voor het Trek Training Camp is hotel De Lange Man in het pittoreske Monschau. Het luxe hotel met eigen welness, kegelbaan, bar en restaurant ligt direct aan de fietsroutes en grenst aan Nationalpark Noord Eifel. Natuurlijk is er ook een fietsenstalling aanwezig. De Lange Man is het nummer 1-fietshotel van de Eifel.

Deelname kost 349 euro per persoon voor het gehele Trek Training Camp-pakket. Dat is dus inclusief alle begeleiding door het The Ride-team (ride leaders, koers- en bezemwagen, verzorging), Trek en Fiets, twee overnachtingen in een tweepersoonskamer (single room mogelijk tegen meerprijs), alle maaltijden (ontbijt, pastabuffet na fietstocht en diner), workshops, clinic en een gezellig deelnemerspeloton.