*

Fiets magazine nr.9-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

BikeMotion 2012

Fiets en BikeMOTION

Zoals jullie van ons gewend zijn, is Fiets prominent aanwezig op Bike MOTION Benelux. Wij hebben niet alleen een stand (hal 12 C.060) maken de beursspecial en zijn we mediapartner, maar we organiseren ook een aantal leuke activiteiten. Hieronder een overzicht!

Hoe test Fiets?
Iedere maand zie je bij de fietstesten een hoop cijfers voorbij komen. Torsiestijfheid, reach, bracketstijfheid. Wij laten op de BikeMOTION zien hoe we aan die cijfers komen en wat ze betekenen!

Programma:

Vrijdag 12 oktober: Wielentest! Wat is het verschil tussen een lichtgewicht, middenklas en budgetwiel?
15:00 – 16:00 uitleg door Matthijs Wagenaar (Technisch-redacteur Fiets)

Zaterdag 13 oktober:MTB’s op de testbank!
14:00:00 – 15:00 uitleg door Wouter Lazet (MTB-redacteur Fiets)

Zondag 14 oktober: Racers op de testbank!
14:00 – 15:00 uitleg door Menno Grootjans (Race-redacteur Fiets)

Tour de BikeMOTION
Door verschillende perspresentaties en Eurobikebeurs heeft de redactie al mogen ruiken aan de nieuwtjes van 2013. Wij willen dit graag delen met onze trouwe lezers. Ben je op zoek naar nieuwe racer, mountainbike, nieuwe schoenen of broek? Ga onder leiding van een redacteur de beurs over en vraag zijn hemd van z’n lijf! Wil je alle ins – en outs horen over het materiaal? Geef je dan snel op want er zijn slechts 15 plekken beschikbaar!  Stuur dan voor 10 oktober een e-mail naar pieter.homan@sanomamedia.nl

Programma:

Vrijdag 12 oktober: 10 innovaties van 2013
18:00 – 19:00 uitleg door Mathijs Wagenaar (Technisch-redacteur Fiets)

Zaterdag 13 oktober: Alle nieuwtjes en ontwikkelingen op MTBgebied!
11:00 – 12:00 uitleg door Wouter Lazet (MTB-redacteur Fiets)

Zondag 14 oktober: Alle nieuwtjes en ontwikkelingen op racegebied!
15:30 –16:30 uitleg door Menno Grootjans (Race-redacteur Fiets)

Trouwe abonnees opgelet!!
Jaarlijks trakteren we trouwe abonnees op BikeMOTION een leuk cadeautje. Wat het is? Kom naar de stand met de ingevulde flyer die je bij editie 10 krijgt en je krijgt een leuk cadeautje en maak kans op een superprijs! LET OP! zonder flyer kunnen wij helaas geen cadeau geven, kopiën zijn ook niet geldig!

Op de fiets naar Bike MOTION
Uiteraard gaan we de zondag van de beurs traditiegetrouw met lezers uit de vier windstreken op de fiets op weg naar de beurs in Utrecht. Op zondag 14 oktober zullen we vanuit vier windstreken vertrekken richting Utrecht, waar we alle trends en innovaties in de fietsenwereld gaan bewonderen. De startplaatsen zijn: Amsterdam, Gouda, Apeldoorn en Den Bosch. De tocht is goed te doen voor iedere fietser en er geldt het principe: ‘samen uit samen thuis’. Na de sportieve inspanning kun je in de Jaarbeurs in Utrecht op adem komen met een kop koffie en thee. Ook is er veilige fietsenstalling, douchegelegenheid en ontvangen alle deelnemers een entreebewijs voor de beurs.

Starttijd: 10:00 uur
Startplaatsen:
Amsterdam Bijlmer Arena: tussen Decathlon en de HMH
Den Bosch: voor het Centraal Station
Gouda: voor het Centraal Station
Apeldoorn: voor het Centraal Station

Wil je meerijden? Stuur dan voor 10 oktober een e-mail naar pieter.homan@sanomamedia.nl. Lees hier het verslag vanuit Apeldoorn van vorig jaar!

Procycling wielerquiz!
Naast Fiets heeft ons zusterblad Procycling nog een leuke activiteit. Op het terras achter de stand van Fiets staat de leukse wielerkennisquiz! Ga met 3 vrienden de strijd aan op een touchscreen en bewijs wie de meeste wielerkennis heeft van jullie! Behoor je tot de beste? Dan ga je naar huis met een leuke prijs. Tot dan!

Populaire onderwerpen