Absolute Cycling is een Nederlands merk dat een nieuwe fietscomputer aan het ontwikkelen is. De plaatjes zijn er al, en een website, en plannen voor crowdfunding….maar dat is het dan wel op dit moment.

Er steeds vroeg bij …

Eerst kregen we persberichten als er een nieuwe fietscomputer in de winkels lag. Toen werden het persberichten als er een crowdfunding voor het maken gestart werd. Nu worden we al ingelicht als er alleen maar plannen zijn om een product te maken. Een beetje gek, maar ook wel weer leuk om al vanaf het begin mee te kunnen kijken bij het ontstaan van nieuwe producten. Het ook uit Nederland afkomstige IQSquare doet ook zoiets, en tot nu toe met succes.

Lees ook

Het idee is alvast goed

Absolute Cycling is het plan van Harm Giesen, product designer en fietsliefhebber, om dé perfecte fietscomputer op de markt te brengen. Eentje die met grote nauwkeurigheid werkt en een accuduur heeft van 20 uur. Het design is in ieder geval al uniek.

Op Absolutecycling.nl kun je je inschrijven om op de hoogte gehouden te worden. Dan hoor je bijvoorbeeld wanneer de crowdfunding van start gaat. Wij volgen het project met interesse.