25 november 2021 | Michael Kerkhof

Fiets 12 is uit, bestel nu de nieuwste editie!

Deze maand testen we in Fiets Magazine gravelbikes. Welke van de vier geteste modellen is het meest geschikt om een mooie lange dagtocht mee te maken? Ook testen we handschoenen. Negen paar die je kunt dragen bij milde temperaturen. Dit staat er nog meer in Fiets 12.

We gaan op ontdekkingstocht door Noord-Holland, van Schoorl tot Julianadorp. Een gevarieerd fietsgebied met bos, strand, duin en polder. Van oktober tot mei mag je zelf met de fiets lekker het strand op.

In de rubriek Training & Voeding een interview met Matthijs Büchli, olympisch kampioen en meervoudig Europees en wereldkampioen. Hij laat zich ontvallen dat hij serieus nadenkt over een overstap naar de weg.

Fiets 12 cover

En verder: hoe bouw je je eigen rockerplate? Is de velgrem definitief verleden tijd? En de Stoneman Arduenna, een uitdagende mtb-tocht.

Bestel deze nieuwste editie nu hier voor slechts € 6,75. Je betaalt geen verzendkosten.

EXTRA poster: Koerskalender 2022. Met een overzicht van alle grote wedstrijden voor mannen en vrouwen.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen