22 november 2021 | Michael Kerkhof

Black Friday, de mooiste kortingsacties op een rij

Op vrijdag 26 november is het Black Friday, de dag waarop met hoge kortingen wordt gestrooid om consumenten naar de (online)winkels te lokken. Vorig jaar werd Black Friday uitgesmeerd over meerdere dagen om grote drukte in de winkels te voorkomen. Ook dit jaar is dat het geval. Wij zetten de mooiste kortingsacties uit de fietsbranche voor je op een rij.

Probikestickers

Erbij fietsen als een prof
Profs hebben een eigen naamsticker op hun fiets of helm. Ook jij kunt erbij rijden als een echte prof en pronken met je naam. Oké, een beetje ijdel is het wel, maar het ziet er wel leuk uit. Ook leuk om cadeau te doen aan fietsvrienden. Met de kortingscode ‘BLACK FRIDAY’ ontvang je 30% korting op het premium-pack van Pro Bike Sticker. Ga naar hun site voor meer info.

Black Friday bij Mantel
Mantel heeft een eigen pagina aangemaakt met daarop een overzicht van alle kortingsacties. Handig! Check het hier.

Dagelijks feest bij Futurumshop
Vanaf 19 november is het dagelijks feest bij Futurumshop. Van fietskleding tot onderkleding en fietstrainers, bij Futurumshop zijn er een hoop leuke kortingsacties. Ook Futurumshop heeft een eigen pagina met daarop alle acties. Bekijk het hier.

Actie bij 12GO Biking
Voor 12GO Biking geldt hetzelfde als bij Mantel en Futurumshop. Ook zij komen met leuke acties op de proppen. Bekijk ze hier.

Black Friday bij Wiggle
Ook bij Wiggle leuke kortingsacties. Helmen, fietsen, fietscomputers, onderdelen, schoenen en heel veel meer vind je hier.

Specialized Roubaix

Lees ook

Getest: Specialized Roubaix Pro, fluitend over keien en gravel

Isadore
Bij Isadore kun je tussen de 20 en 30 procent korting besparen op bijna alle producten. Bekijk het op de website van Isadore.

Le Col
Bij het Britse Le Col kun je tot wel 45 procent korting scoren op wielerkleding. Neem hier maar een kijkje.

Assos
Ook bij het Zwitserse Assos kun je goedkoper een setje kleding scoren. Tot wel 50 procent in de aanbieding! Check deze site.

Stolen Goat
Bij Stolen Goat is het VIG-week: Very Important Goat Week. Het Australische bedrijf komt met twee speciale Black Friday-setjes die je met 25 procent korting hier kunt bestellen.

Stolen Goat VIG Week Stolen Goat VIG Week

Ornot
De Amerikanen hadden zaterdag een leuke kortingsactie van 20 procent, zélfs op producten in de sale. Houd dus de website in de gaten, want ongetwijfeld komt er deze week nog iets van een actie.

Chain Reaction
Tot wel 50 procent korting bij Chain Reaction. Bekijk hier de website.

Ekoï
Bij het Franse Ekoï strooien ze wel vaker met kortingsacties. Nu kun je 50 procent korting scoren op bijvoorbeeld veel wielerkleding.

Canyon
Van 26 tot en met 29 november profiteer je bij Canyon van 20 procent korting (Stealth Special) op alle kleding, gear en onderdelen. De verzending is daarnaast gratis!

Polar
Met de kortingscode ‘POLARCYBER21’ pak je bij Polar 20 procent korting op bijna alles. Dus of het nou gaat om een hartslagband, fietscomputer of horloge: je krijgt (waarschijnlijk) 20 procent korting. Check hier de site.

Polar Vantage M2

Lees ook

De multisporthorloges van Polar op een rij

Dynamic Bike Care
Heeft je fiets nog een opknapbeurt nodig? Bij Dynamic Bike Care heel veel 1+1 gratis! Check hier de website. Sommige dagen is zelf de Speed Potion Wax waarmee Jumbo-Visma rijdt voor een mooie prijs te koop. Daarnaast doen ook veel van hun offline dealers mee.

BYE!
Sportvoeding nodig? Boost Your Energy, ook wel bekend als BYE! Nutrition, geeft je 25 procent korting op het hele assortiment.

Sockeloen
Nieuwe fietssokken nodig? Ook Sockeloen komt op Black Friday met een leuke actie. Houd de website in de gaten.

Korting op Fiets & Procycling!
10 nummers Fiets + een HideMyBell krijgen voor maar €59,95? Of 50 procent korting krijgen op Procycling? Op Tijdschriftnu.nl is dat allemaal mogelijk. Ga snel naar de website en profiteer nu het nog kan!

Adidas
Ken je de Velosamba en Road Shoe-schoenen nog van Adidas? In Groot-Brittannië zijn ze op dit moment in de aanbieding voor 20 procent, dus grote kans dat ze ook hier binnenkort in prijs omlaag gaan.

Garmin
Wil je nog een mooie Edge aanschaffen of een horloge? Garmin geeft op veel producten 50 euro korting. Toch mooi meegenomen.

Oakley
Nog op zoek naar een mooie Jawbreaker of Sutro? Ook Oakley doet mee aan Black Friday. Op moment van schrijven is de Sutro bijvoorbeeld voor 132,80 euro te koop en betaal je 119 euro voor een Flight Jacket. Kijk hier voor meer brillen.

MAAP
Ook veel korting bij MAAP, soms tot wel 50 procent! Check het hier.

La Passione
30 procent korting op veel kleding bij La Passione.

Rapha
Rapha draait Black Friday om in een Black Friday Ride met als doel 1.000.000 km te fietsen. Wederom rijden zij ter ondersteuning van World Bicycle Relief wiens vitale werk de toegang van mensen tot gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid verbetert door middel van het doneren van fietsen. Maar in plaats van een eenmalige donatie te doen, belooft de Rapha Foundation de komende drie jaar $ 150.000 per jaar om het Mobilized Communities-programma in Kasungu, Malawi, te ondersteunen. Hier kun je je op aanmelden om mee te fietsen vanuit het Clubhuis in Amsterdam.

Etxeondo
Het Baskische Etxeondo doet ook tot en met 29 november mee aan Black Friday en heeft kortingen tot wel 40 procent. Check het hier om leuke kleding te scoren.

POC
Mooie helm, bril of kleding nodig? POC heeft ook de nodige spullen aangemeld voor de Black Friday-actie. Neem een kijkje op deze site.

Lees ook

Fiets 12 is uit, bestel nu de nieuwste editie!

INPEAK
Inpeak powermeters uit Polen geeft tot en met 29 november 10 procent korting op kant-en-klare powermeters en 15 procent als je je eigen crank instuurt. Lees hier meer.

PlanetX
Het is ook Black Friday bij PlanetX. Op fietsen, wielsets, kleding en heel veel meer krijg je korting.

Van Bon
Handschoenen en kettingen voor een leuk prijsje, bij Van Bon is het mogelijk. Bekijk de actiepagina hier.

Favero
Powermeter nodig? De Assioma Duo en Uno zijn in de aanbieding. Kijk hier op de site.

Lees ook

Review: Favero Assioma Duo, wattage meten via je pedalen

GORE
Nog goede winterkleding nodig? Neem dan een kijkje op de website van GORE want op bepaalde kleding krijg je maar liefst 50 procent korting.

Jumbo-Visma
Wil je in de kleding van Jumbo-Visma rijden? Voor €80 koop je nu een shirt, broek en twee bidons. Een setje voor de kinderen kost €60. Wil je een los shirt of broek kopen? Dat kan ook! Kijk hier.

Bol.com
Huh, Bol.com? Ja, want je krijgt 30 procent korting op fietstrainers en spinningfietsen. Kijk hier maar!

Dit artikel wordt aangevuld. 

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen