22 oktober 2021 | Edwin Haan

Podcast #24: Knotsgekke tijden bij snoepwinkel Math Salden

De nieuwe groepen van Shimano? Die kunnen pas in april worden geleverd. Corona zette de fietsbranche op z’n kop. Er kwam een hele nieuwe doelgroep bij met mensen die de fiets ontdekten en tegelijkertijd sloten veel fabrieken hun deuren door de pandemie waardoor leveringen nog steeds enorm achterlopen.

Benjamin en Elias zijn voor de Podcast te gast in de snoepwinkel van Salden. Ralph nam de zaak over van zijn vader Math en is nog steeds helemaal bevangen door de wielersport en alles wat er op de markt komt. Vanuit zijn bedrijfskantine in Limbricht geeft Ralph ons een inkijkje in de fietsbranche van dit moment.

Je kunt de nieuwste Fiets podcast beluisteren via je favoriete podcast app, of via de widget hieronder.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen