26 september 2021 | Rob Meeuwessen

Moet je hebben: Schwalbe Easy Fit

Zit jij ook altijd zo te rommelen als je tubeless banden niet mooi in de velg ‘ploppen’? Hier nu de oplossing. Schwalbe’s glibberige goedje. Schwalbe Easy Fit kost amper iets, maar doet een hoop.

Tot zover de onzin, want dit super simpele flesje met bandenglijmiddel werkt als een tierelier en hadden we graag jaren eerder in onze toolbox gehad. Ja, een zeepsopje fungeert ook. Maar zo’n busje bellenwater is net zo makkelijk. Even schudden, met het sponsje lang de band en velg, pompen. Plop, plop. Klaar! Supersimpel. Banden die normaal nauwelijks te monteren zijn kreeg ik nu zonder grote problemen op de velg.

Afijn, tot zo ver de lofzang voor Schwalbe en dit underrated stukje montagegemak. De ‘Easy Fit’ flacon koop je voor €6,90 en daar kun je makkelijk een jaar mee vooruit.

Schwalbe.com

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen