13 augustus 2021 | Edwin Haan

Vuelta 2021, overzicht en liveticker op Fiets.nl

Zoals je van ons gewend bent, hebben we ook voor La Vuelta het complete etappe-overzicht, de liveticker, uitslagen en standen op onze site staan. Je vindt ze allemaal rechtsboven in het menu.

De ronde van Spanje begint op 14 augustus in Burgos met een individuele tijdrit over 7,1 kilometer. Hieronder alvast het complete etappe-overzicht. Uitslagen vind je direct na de finish hier. De deelnemers hebben we op deze pagina verzameld en de live-ticker hier.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen