19 juli 2021 | Menno Grootjans

Te koop: de fiets van de Tourwinnaar

Colnago brengt ter ere van de overwinning in de Tour een kleine reeks aan V3R modellen, de zogenaamde Capsule Collection. Niet alleen in geel, maar ook in wit en die ene die eigenlijk voor Wout (Poels) was bedoeld: met stippen.

Tadej

Liefhebbers kunnen dezelfde fietsen bemachtigen die werden gebruikt door de laatste winnaar van de Grande Boucle, verkrijgbaar in drie versies naar hun smaak.

• een met geel-zwarte kleurstelling, opgedragen aan de gele trui, symbool van de leider van het algemeen klassement en winnaar van de race
• een met witte ‘polka dot’-zwarte kleurstelling, geïnspireerd op de bolletjestrui van de beste klimmer van de Grand Boucle
• een met een wit-zwarte kleurstelling, geïnspireerd op de witte trui voor de beste jonge renner van het evenement.

V3R

Het frame: Colnago V3R, ultralicht en aerodynamisch, met een gewicht van slechts 790 gram in maat 50s. De V3R zal geleverd worden met Campagnolo Super Record EPS Disc 12-speed, Campagnolo Bora Ultra WTO DB wielen met C-LUX afwerking, Vittoria Corsa draadbanden, Deda Elementi Alanera DCR (met Deda interne kabelgeleiding) stuur, Prologo Scratch M5 Nack-zadel en een Colnago carbon bidonhouder. De adviesprijs is €14.090,-. Je krijgt ook een gesigneerde trui door Tadej Pogačar, compleet met logo’s van het UAE Team Emirates en andere teamsponsors. http://www.colnago.com

 

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen