1 juni 2021 | Michael Kerkhof

Seizoen 2 van de Movistar-docu staat op Netflix

Om met dit weer de hele dag binnen te zitten gaat wat ver, maar als je dan toch een reden zoekt om de hele dag binnen op de bank te bivakkeren heb je met de Netflix-serie El día menos pensado een goed excuus. Sinds afgelopen weekend staat seizoen 2 namelijk online!

Meekijken in de keuken van profploegen is niet nieuw. De NOS mocht al een keer met de Tour van ‘Bau en Lau’ mee en maakte daar een mooie reportage over, vorig jaar baarde de docu over Jumbo-Visma met hoofdrollen voor Primoz Roglic en Tom Dumoulin met zijn zadelproblemen opzien. Ook in de voetballerij horen kijkjes in de keuken erbij. Netflix maakte al een serie over de vervallen voetbalclub Sunderland en op Disney verschijnt een docu over Feyenoord.

Maar nu is het dus als tijd voor seizoen 2 van El día menos pensado. Wie seizoen 1 heeft gezien weet nog wel dat de serie vooral draaide om Nairo Quintana, Mikel Landa en Alejandro Valverde. Het boterde niet echt tussen alle renners, en dat was voor de kijker natuurlijk smullen. Nu is alleen oudgediende Valverde nog over van de vier hoofdrolspelers (want ook Richard Carapaz kreeg onverwachts een hoofdrol toegewezen na zijn Giro-winst). Hoe verliep het coronajaar 2020 bij de Spanjaarden?

Elke aflevering – het zijn er in totaal zes – duurt niet langer dan ongeveer een half uur. Geniet nu dus nog even van het mooie weer, maar als het binnenkort regent weet je alvast wat je te doen staat… Meer info vind je hier.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen