28 mei 2021 | Branded Content

Ophangsysteem van Stam Design

Je hebt een mooie racefiets of mountainbike en wilt hem een leuk plekje geven in  je schuur, gang of kamer: dan heeft Stam Design de oplossing voor je, namelijk een ophangsysteem van eikenhout voor aan de muur (in twee uitvoeringen).

Stam Design

Stam Design is een samenwerking tussen de authentieke Stokkenfabriek in Uitgeest en Mats Stam. Mats is in zijn laatste jaar van het HMC begonnen met het ontwikkelen van stijlvolle en robuste fietsophangsystemen in de werkplaats van de fabriek. De Stokkenfabriek kenmerkt zich door de ambachtelijke manier van werken en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Iets wat terugkomt in alle ontwerpen en producten van Stam Design.

Houten fietsen-ophangsysteem

De eiken ophangsystemen zijn handgemaakt in de laatste actieve Nederlandse Stokken fabriek Zonjee in Uitgeest. Door het gebruik van unieke stokkenbanken kunnen zelfs zeer dikke stokken gemaakt worden. Dit in combinatie met grote keilbouten maakt onze ophangsystemen uniek en de sterkste in hun soort.

Bijzonder sterk

Het eikenhouten ophangsysteem is geschikt voor fietsen tot wel 25kg. Hierdoor kunnen niet alleen normale fietsen, maar ook veel soorten E-bikes (zoals vanMoof) gemakkelijk opgehangen worden.

Er zijn twee uitvoeringen : een voor racefietsen en fixies, lengte = 26 cm en een voor mountainbikes en electrische fietsen, lengte = 35 cm. Wij kunnen uiteraard ook andere houtsoorten en lengtes leveren (prijs & levertijd op aanvraag : info@stamdesign.nl).

Wil je bestellen, klik dan hier: stamdesign

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen