12 mei 2021 | fietsredactie

Bestel nu alvast het Tour de France pakket 2021!

De Giro is nog maar net begonnen, maar bij Procycling zijn wel al volop bezig met de Tour de France. Op 25 mei verschijnt het Tour de France pakket in de winkel en op de mat bij abonnees, maar door hier alvast te bestellen krijg jij hem ook op die dag al bezorgd.

Het Tour de France pakket bevat natuurlijk de 164 pagina’s dikke officiële Tour de France gids van Procycling, met daarin interviews met alle hoofdrolspelers, een overzicht van de etappes en ploegen, alle favorieten op een rij en heel veel meer. Daarnaast ontvang je de A2 Tour-etappeposter. Koop je het Tourpakket, dan ontvang je ook een leesboekje met 64 pagina’s Tourverhalen, vier retro fotoprints, een scheurkalender voor 3 weken Tour en een bijlage met Tourquiz 2021.

Het Tour de France pakket 2021 verschijnt 25 mei. Bestel het nu alvast! Je betaalt geen verzendkosten naar een adres in Nederland en België. Na verschijning krijg je het pakket direct thuisgestuurd! Bestellen doe je hier.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen