9 april 2021 | Michael Kerkhof

Nu te koop: Procycling Giro d’Italia 2021 gids

Hoewel de heuvelklassiekers nog verreden moeten worden en we nog maar net bekomen zijn van de Ronde van Vlaanderen, richten wij onze blik al stilletjes op de Giro d’Italia. Het belooft namelijk een prachtige editie van de Giro te worden en daarom blikken wij in onze Girogids uitgebreid vooruit.

Dit staat er allemaal in:

  • In een exclusief interview vertelt de jonge Belgische topper Remco Evenepoel openhartig over de moeilijke periode na zijn ernstige val in de Ronde van Lombardije en blikt hij vooruit op zijn eerste deelname aan de Giro d’Italia.
  • Verder in deze editie grote verhalen met Bauke Mollema, die de beste seizoenstart uit zijn loopbaan achter de rug heeft, en David Dekker, de nieuwe topsprinter in de dop van Jumbo-Visma.
  • Ook ruimschoots aandacht voor Wilco Kelderman, de pionier van de Cariben Teniel Campbell, de Nederlanders van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux en Etienne van Empel.
  • Het uitgebreide etappeschema met routekaarten en hoogteprofielen én het overzicht van alle 23 deelnemende teams maken deze Girogids compleet.

Voor maar €6,25 haal je de Girogids in huis. Bestel nu en betaal geen verzendkosten!

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen