19 maart 2021 | Michael Kerkhof

Canyon komt Aeroad-gebruikers flink tegemoet na stuurbreuk

Het is inmiddels al twee weken geleden dat het stuur van Mathieu van der Poel’s Canyon Aeroad afbrak in volle finale van Le Samyn. Canyon riep op om voorlopig de Aeroad niet te gebruiken en komt nu met een oplossing.

Alle gebruikers van de Aeroad CF SLX en Aeroad CFR krijgen vanaf juli een nieuw cockpit gemonteerd en een vergoeding van 1000 euro voor het niet kunnen rijden op de fiets. “Dit is nog niet eerder voorgevallen”, zegt Canyon over de kwestie. “Om jouw veiligheid te garanderen, gaan we het huidige stuur vanaf juli vervangen voor een versterkte versie.”

Ter compensatie voor de tijd waarop gebruikers van de Aeroad geen gebruik konden maken van de fiets, ontvangen zij een vergoeding van 1000 euro.

Poggio

Lees ook

De zes zwaarste en belangrijkste minuten van het klassieke voorjaar

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen