17 maart 2021 | Edwin Haan

Podcast #17: Van der Poel en de kunst van pijn lijden

Hoe sterk is Mathieu van der Poel mentaal? Is afzien überhaupt te meten? En hoe verleg je je eigen grenzen zodat je nóg dieper kunt gaan? Op die vragen zoeken we in aflevering 17 van de Fiets Podcast een antwoord. Benjamin de Bruijn praat met wielerpsycholoog Martijn Veltkamp en amateurrenner en Fiets-redacteur Elias de Bruijne.

Aflevering 17 gaat over de monstersolo van Van der Poel in de Tirreno, over twijfels, over halfwielen en over de kunst van pijnlijden. Leon van Bon test de Merida Reacto 9000-E. Beluister de podcast via de Juke player hieronder of op iTunes of Spotify.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen