21 februari 2021 | Rob Meeuwessen

Nieuw: Isaac Baryon mountainbike

Een lekkere lichte hardtail blijft toch altijd een genot om mee te rijden. Een zwiep aan het stuur en voor je het weet schiet je door de bocht. Dat weten ze bij Isaac ook en daarom is de Baryon in het nieuw gestoken. Vers carbon frame en keuze in afmontage.

De Baryon is een moderne hardtail. De geometrie is ‘gemiddeld’ en voor een grote doelgroep geschikt. Geen idioot flauwe balhoofdhoek of extra lange reach. Alles vrij braaf en beproefd. Op papier kun je jezelf geen buil vallen aan de Baryon. Het frame komt met BSA schroefdraad bracket en 31.6 zadelpen passing. Kun je mooi upgraden naar een dropperpost.

Isaac, onderdeel van groothandel Tehava, biedt de mogelijkheid het frame op te bouwen met onderdelen naar wens. Hiervoor gebruiken ze merken die in de Tehava-stal worden verkocht. Suntour vorken, Shimano of SRAM afmontage en DT-Swiss wielset. Een complete fiets koop je vanaf €2999. Let wel op, door de leverproblematiek zijn momenteel lange niet alle samenstellingen mogelijk.

Meer informatie kom je hier tegen.

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen