19 februari 2021 | Rob Meeuwessen

Alle kleuren van de regenboog bij Cube

Heb je hem al gezien? Wit, goud, blauw, groen, paars. Hebben we nog iets gemist? Deze limited edition bliksemsnelle Cube Litening is momenteel als frameset te koop. Vinden we mooi.

Collega Menno mocht al eens op pad met de Litening (review) en ook Leon van Bon liet zijn licht als schijnen over deze ramsnelle Duitser. Review hier. Om de koude wintermaanden wat kleur te geven besloot Cube hun frameset beperkt in deze kicken kleurstelling beschikbaar te maken.

Het aero frame, geschikt voor schijfremmen, weegt 1070 gram en wordt geleverd inclusief vork en stuur(-pen) combinatie. Let wel op: het stuur heeft een vaste maatvoering en is niet uitwisselbaar. Zo krijgt maat 56 standaard een 42cm/100mm combi. Even nameten voor je de dealer belt dus.
De frameset is leverbaar in maten vanaf 50 tot en met 60 centimeter. Hoe zou jij zo’n pareltje opbouwen? All-black, of oil-slick all the way?

Prijs? €3049,- Meer informatie hier.

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Geef een reactie

Inloggen