28 januari 2021 | Michael Kerkhof

Lars Boom stelt met CycleGear nieuwe casual kleding voor

Lars Boom reed in 2019 zijn laatste UCI-koers, maar is niet uit het peloton verdwenen. De winnaar van een Touretappe in 2014 ging als ‘performance manager’ aan de slag bij CCC-Liv en zal vanaf komend seizoen te bewonderen zijn in de ploegleiderswagen van Liv Racing als ploegleider. Maar hij doet er ook iets naast: CycleGear.

CycleGear is mede-eigendom van Boom. “De debuutcollectie van CycleGear bestaat uit een ruim aanbod vrijetijdskleding, waaronder hoodies, sweaters, T-shirts, mutsen en caps. De ontwerpen dragen stuk voor stuk de veelzeggende pay-off van CycleGear: uncover your true potential. Die slaat terug op de diepgewortelde karaktereigenschap van wielrenners en -rensters om steeds weer tot het uiterste te gaan”, staat er in het persbericht.

CycleGear

Volgens Boom is de casual kledingcollectie nog maar het begin. “Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik van mooie, stijlvolle producten houd. Van hoogwaardige stoffen. Van catchy prints en designs. Het mag hier en daar best een beetje opvallen. Een wielrenner houdt er toch ook van om gesoigneerd rond te trappen? Als renner heb je een bovengemiddelde ijdelheid. De mooie vorm en het gevoel voor wielercultuur combineren we met comfort. Kleding moet immers lekker zitten, de pasvorm is daarbij ongekend belangrijk. Stijl maal fit – dát is CycleGear.”

De ideeën zullen van Boom komen, waarna ontwerper Peter Schalk het uitwerkt. Via www.cyclegearofficial.com kun je een bestelling plaatsen. Als je dat doet, ontvang je een kortingscode van 10 procent voor de volgende aankoop. Check hieronder nog wat foto’s.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen