12 januari 2021 | Michael Kerkhof

Berg beklimmen zonder te weten welke, dat is Mystery Mountain

Al tien jaar lang organiseert Destil een leuk evenement genaamd ‘Mystery Mountain’. De naam doet al vermoeden waar het event om draait: je gaat een berg beklimmen, maar weet niet welke.

“Mystery Mountain is een sportief avontuur voor het goede doel. Je gaat namelijk een berg beklimmen. Welke berg? Dat hoor je pas een week voor vertrek. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, iedereen kan meedoen”, laat Destil, het bedrijf achter het evenement weten. Onder anderen de Col d’Izoard, Timmeltsjoch en Passo dello Stelvio werden al beklommen. Vorig coronajaar werd er gefietst in de Veluwe.

“In de voorbereiding is het belangrijk dat je voldoende kilometers en hoogtemeters in de benen hebt. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een aantal toertochten in Limburg of de Ardennen. Fiets in het voorjaar en de zomer minimaal 100km per week”, staat er op de site als tip.

Je kunt ervoor kiezen om te fietsen, hardlopen, mountainbiken of hiken. Welke discipline je ook kiest, je bent verzekerd van een onvergetelijk mooi weekend. Samen afzien om de top te behalen en onderweg vooral heel veel plezier maken. Kijk voor meer informatie op mysterymountain.nl.

Het evenement vindt van 23 tot en met 26 september plaats.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen