Bekijk hieronder het MTB Awards 2020 programma. Met diverse interessante gasten, maar meest belangrijk natuurlijk, met de uitreiking van de Awards voor de Mountainbiker van het Jaar.

Jullie hebben flink gestemd, ruim 2200 mensen lieten weten wie ze de beste Elite (m/v) en het grootste Talent (m/v) vonden. Alle vier die awards worden door Bart Brentjens en Jan Weevers uitgereikt tijdens dit programma. Daarin wordt ook de quizvraag beantwoord die in de poll voorkwam: Hoe zwaar is de WK fiets van Milan Vader. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen, de winnaars worden krijgen binnenkort bericht.

Ondertussen kunnen we de uitslag alvast verklappen: Anne Terpstra en Milan Vader zijn uitgeroepen tot Mountainbiker van het Jaar 2020. Puck Pieterse en Mick van Dijke werden bij dezelfde verkiezing verkozen tot Talent van het Jaar.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

MTB Awards 2020 from NewMedia Corporation on Vimeo.