14 december 2020 | Michael Kerkhof

Nieuwe kleursamenstelling voor Suplest Edge+ Road pro

Suplest gaat al een tijdje mee en maakt steeds meer naam in de wielerwereld. Waar eerst alleen Stefan Küng het boegbeeld was van het Zwitserse bedrijf, daar is de lijst met ambassadeurs inmiddels uitgebreid met andere grote namen zoals oud-veelwinnaar Fabian Cancellara. Met nieuwe producten komt Suplest vooralsnog niet, maar er worden wel nieuwe kleursamenstellingen toegevoegd aan het gamma.

Suplest heeft voor elke prijscategorie wel een wegschoen op voorraad, behalve voor de échte instappers. Zo zijn er de Road Sport (€169) en Road Performance (€249) voor het lagere en middensegment. De topmodellen zijn de Road Pro en Road Pro Aero, waarbij het grootste verschil ‘m zit tussen de sluitingen. De Road Pro heeft een dubbele Boa-sluiting, terwijl de Road Pro Aero een ritssluiting heeft en daardoor zo glad als een aal is.

De Road Pro was er al in het wit, zwart, rood/zwart en in speciale kleuren voor de Cancellara-collectie en MAAP-collectie. Nu wordt de collectie uitgebreid met een nieuw kleurtje, waarbij de gele accenten vooral opvallen. Zowel de Boa-sluitingen als het logo worden in het geel weergegeven. Ook de buitenzool heeft bruingele tinten.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de nieuwe Suplest Edge+ Road Pro.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen