10 december 2020 | Edwin Haan

Nieuw: Apex Soniq, snelle en comfortabele alleskunner

Apex, het huismerk van CC53-11 uit Zaltbommel introduceert een gloednieuwe alleskunner, de Soniq. We kregen de nieuweling alvast mee voor wat lekkere testritten, het resultaat lees je vanaf 28 december in Fiets nr.1-2021.

De Soniq is gebaseerd op de Blackbuck. Dus met een aerodynamische basis, maar, dan met een graveltwist. Wat dat inhoudt? Ruimte voor dikkere banden, hogere stack, kortere reach. Helemaal passend in de trend van ‘alles-in-één’ fietsen. Snel, comfortabel en voor divers terrein. Wij kregen hem te leen in een uitvoering met Continental 32 mm banden, mooie eigen Quasar 55 mm hoge carbon wielen en een mechanisch schakelende Shimano Ultegra groepset. De fiets gaat in die uitvoering 3979 euro kosten.

De rubbers hebben we ook nog even gewisseld voor een setje 38mm gravelbandjes, dan wordt het een heerlijk speelfietsje. Houd Fiets Magazine nr.1 in de gaten voor meer mooie foto’s, de meetwaardes en onze rij-ervaringen.

Meer info: apexbikes.cc

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen