1 december 2020 | Michael Kerkhof

Cannondale verloot de Tourfiets van Urán

Cannondale heeft een leuke giveaway. Het is vanaf vandaag namelijk mogelijk om de Cannondale SystemSix waarmee Rigoberto Urán de afgelopen Tour de France heeft gereden te winnen. Leuk voor mensen rond de 1.73 meter om zelf te gebruiken, terwijl de fiets bij langere mensen waarschijnlijk een mooi plekje in de woon-/hobbykamer zal krijgen.

De SystemSix is namelijk volledig op maat gemaakt voor Urán, die dit jaar als achtste eindigde in de Tour. De fiets is zelfs nog voorzien van het originele kaderplaatje (met handtekening). De SystemSix met 51cm-frame is afgemonteerd met Shimano Dura Ace Di2, Vision Metron 55-aerowielen en een Hollowgram-crankset met Power2max-vermogensmeter.

Lees ook

Léon van Bon test: Cannondale SystemSix, supersnel en retestrak

Wil jij kans maken op de fiets van Colombiaan? De giveaway is vandaag gestart en loopt tot 31 december 2020. Er is geen aankoop nodig om deel te nemen. Klik snel op deze link en doe mee aan de winactie. Uiterlijk 7 januari 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Cannondale SystemSix
Misschien is deze fiets binnenkort van jou… 

Cannondale SystemSix
Met het officiële kaderplaatje. 

Cannondale SystemSix

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

2 reacties op “Cannondale verloot de Tourfiets van Urán

Geef een reactie

Inloggen