10 november 2020 | Jeffrey van der Tuin

The Ride Gravel: in vijf dagen van de Vogezen naar de Cauberg

Een nieuwe gravel-uitdaging van onze vrienden van The Ride: The Ride Gravel. Van 30 augustus tot en met 3 september 2021 fiets jij op je gravelbike van de Franse Vogezen naar de Cauberg in Zuid-Limburg. Vijf prachtige etappes door de mooiste natuurgebieden in Noord-Frankrijk, de Duitse Eifel, de Ardennen in Luxemburg en België en het Limburgse heuvelland. 550 kilometer met 8.000 hoogtemeters. Meer dan 60 procent offroad.

Unieke The Ride in gravel style
Iedere etappe heeft een refuel station, er is een uitgebreid road book en voor noodgevallen is er een medisch team en bezemwagen. Optimale verzorging voor jou én jouw gravelfiets, want presenting partner Trek zorgt er uiteraard voor dat alle fietsen in perfecte conditie blijven.

Terwijl jij geniet van je dagelijkse graveltocht wordt jouw gratis duffelbag met bagage vervoerd naar de finish. Beleef deze unieke The Ride in gravel style: relaxte sfeer, goede campings met verblijf in eigen tent of tenten van organisatie, start- en finish square met soul food en een bar voor koffie en drankjes en een knallend eindfeest in Valkenburg.

Kies je entry package
Zorg dat jij erbij bent en kies jouw entry package. Vanaf 695 euro ben je er al bij! Natuurlijk volgen wij van Fiets als mediapartner het evenement op de voet en zullen we zelf ook op de fiets springen om het te ervaren.

Download het uitgebreide informatiepakket op www.the-ride-gravel.cc.

Meer weten? Op maandag 30 november is er een online webinar (19.30 uur). Meld je gratis aan via www.the-ride-gravel.cc/webinars

  

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen