14 oktober 2020 | Michael Kerkhof

Rapha en GORE presenteren de Classic Winter Jacket

Rapha en GORE gaan weer samenwerken. Vorig jaar lanceerden ze al jacks voor bij guur weer, nu komen ze opnieuw met fijne winterjassen. Het draait om de Classic Winter GORE-TEX Jacket, de opvolger van de Pro Team Lightweight GORE-TEX Jacket. Een mond vol.

Nieuw is de stoftechnologie, want Rapha en GORE hebben de nieuwe Infinium-technologie gebruikt. De technologie maakt gebruik van een drielaagse structuur die een perfecte balans biedt tussen bescherming tegen de wind en ademend vermogen, zo schrijft Rapha. Hoewel de Classic Winter GORE-TEX Jacket een windstopper is, het ook waterafstotend.

Ook bijzonder is dat de herenjas beschikt over dubbele ventilatieopeningen op de borst. Daardoor kan er koele lucht binnenkomen en kan de warmte ontsnappen. Het helpt om een regelmatige lichaamstemperatuur te behouden, maar daarnaast zou het ook gebruikt kunnen worden als zakken.

Rapha GORE-TEX winter jacket Rapha GORE-TEX winter jacket
De nieuwe winterjassen van Rapha.

Rapha GORE-TEX winter jacket

Prijs: €320
Meer informatie vind je hier.

Voor Rapha Cycling Club leden is de kleding al te koop, niet-leden kunnen vanaf 15 oktober inslaan.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Rapha en GORE presenteren de Classic Winter Jacket

Geef een reactie

Inloggen