14 oktober 2020 | Jeffrey van der Tuin

Nieuwe Le Patron | Fiets trui is vanaf vandaag verkrijgbaar

Vuelta a España! Voor onze nieuwste samenwerking met Le Patron is er gekozen voor de kenmerkende kleur rood van “La Vuelta”. Deze krachtige kleur past bij elke wielerfan. De voorkant van de sweater hebben we voorzien van nostalgisch geborduurde renners in de kleur goud. En op de achterkant een print die werd gebruikt bij de promotie van de eerste Vuelta in 1935. De sweater is voorzien van duimgaten en de binnenkant is geborsteld voor extra isolatie. Ideaal voor al je sportieve en casual momenten in de komende seizoenen.

Je koopt de trui hier voor €79,95 !

 

De voorkant van de sweater hebben we voorzien van nostalgisch geborduurde renners in de kleur goud

Story behind
De eerste editie van de Vuelta a España werd verreden in 1935. De 50 renners aan de start moesten 3411 kilometer dwars door Spanje afleggen, verdeeld over 14 etappes. Hoe? De renners besloten dat de beste aanpak was om moed in te drinken met een cocktail van de beroemde barman Perico Chirote. Deze fameuze barkeeper heeft een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Net als de Vuelta-renners van het eerste uur dronken Prince Rainier, Ernest Hemingway, Frank Sinatra, Grace Kelly en Sophia Loren zijn goddelijke cocktails alsof het ranja was. Proost! En nu lekker genieten van de voorpret van de Vuelta a España!

De trui is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Le Patron.

 

Gerelateerd

Één reactie op “Nieuwe Le Patron | Fiets trui is vanaf vandaag verkrijgbaar

Geef een reactie

Inloggen